Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
PIA-F12 AKA TRIMER by nrgmc2-tuning
Josip:
--- Citat: gokiSP - 17 Kolovoz, 2012, 19:56:11 ---
--- Citat: Josip - 17 Kolovoz, 2012, 15:11:23 ---
--- Citat: gokiSP - 17 Kolovoz, 2012, 13:45:46 ---Bas bi htio probati kako rade ti carobni SRADOVI cilindri.
--- Kraj citata ---
ti carobni sradovi cilindri idu dobro, i sigurno ne kopa po njima bezveze, kao sta su, ako me pamcenje dobro sluzi, svojedobno neki radili ::)
puno se ljudi danas igra velikih tjunera, i misle da nakon mjesec dana znaju sve o tuningu itd
i jos jedna stvar, to nije bio stipin cilindar pa ga je on tako raskopa, vec mu ga je netko posla napola raskopanog da ga spasi ako moze....
no nebitno
--- Kraj citata ---
Ja u zivo ni jedan njegov cilindar nisam vidio niti vozio, a vidim da svi hvale pa bi bas htio vidjeti. I taj post nije napisan zbog nekog prcanja nego cisto znatizelja.
Ako se ovo boldano odnosi na mene onda imas pravo, prvi moj cilindar je izgledao kao da su ga oni u vodovodu kopali. Samo, nije to bilo jucer i mislim da su kasniji cilindi koje sam radio bili dovoljno dobri jer su skuteri s njima isli dobro. Usput, po skuterima drkam godinama i ne smatram se nikakvim cunerom, ali mislim da znam ponesto i sve to sto ynam sam naucio sam iz vlastitih gresaka.
Btw, jesi ti Stipin advokat? :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ja se ispricavam jer sam dobio dojam da prcas :icon_thumright:
cilindri nisu nista posebno, samo su dobro uskladeni tj kako on to kaze optimizirani, covjek radi pre pedantno i ne fusari (osim kad dobije grob dijelove pa napravi najbolje sta moze (ali od govana se ne prave kolaci)
covjek ima stvarno znanja i potencijala, samo sta je u drzavi ekonomska situacija takva da jednostavno to nemoze pokazat na nekom projektu
znam da nisi radi cilindar jucer i da je bilo u pocetku, samo kazem da je i kod njega sve to prosjecno jer se nema novca za ulozit u sve popratne dijelove pa to i ne izgledas bas vaaaauu
nisam mu jos advokat,ali moga bi vidit koliko bi placa pa se lako aktiviram. znam ga osobno i jako smo dobri, a tvoj post sam krivo protumacio i odma sam stao u obranu
@nrgmc2 ma ne svadam se samo sam u dosta situacija bio kod njega kad bi dobio takve dijelove i kad se mucio da nesto napravi od tih "grob" dijelova, cak je bilo i onih sta su rekli da se ne potpise na cilindar i da ce to dodatno platit da bi oni ispali veliki tjuneri, tako da ono....
kazem da on nikad ne ide na soluciju tako ogromnog ispuha i prokopanosti, jer vise ide na funkcionalnost tj da se isti cilindar moze koristit za normalnu voznju a i da ga se moze proganjat na stazi
i jos jedan put se ispricavam vama obojici zbog "napada" :notworthy: :icon_thumright: :icon_thumright:
nrgmc2-tuning:
Ma druze sve 5, samo nebi zelio da se svadate bezbotrebno, nisam jeki tjuner niti ja ali kolko tolko nesto sam naucio i znam, ja uvijek kazem da nikad nije kasno za naucit nesto, trenutno imam doma taj cilindar i mogu rec da nije fusareno a srad-a ja neznam osobno niti preko foruma ali gledajuci taj cilindar ja skidam kapu covijeku ma trud i rado bi mu pivo platio jer po meno izvrsno radi :))
nrgmc2-tuning:
ma nek se zna da sad i ja imam ljepu spulju :P
mhr-team:
ma de ajde ti i drnda ste gori od onog stažića... pa i on je jbt skoro sastavio kosačicu a vi ni kuurcem ni palcem da se pomaknete :laughing7:
nrgmc2-tuning:
ma cuo sam se ja sa onim frikom, pa on je imao vremena oko 4-5 god za sve rijesit pa onda imam i ja i drnda lufta jos puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnooooooooooooooooooooooo :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju