Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
PIA-F12 AKA TRIMER by nrgmc2-tuning
nrgmc2-tuning:
--- Citat: Aprilia97 - 11 Lipanj, 2012, 16:46:23 ---Ohoo,šta će to bit?
--- Kraj citata ---
pa maturalni rad mi je to hahaha
Aprilia97:
--- Citat: nrgmc2-tuning - 11 Lipanj, 2012, 16:47:10 ---pa maturalni rad mi je to hahaha
--- Kraj citata ---
Jbeš me ako ja nisam zaboravio...hehe..sretno..do kad ti je rok? :icon_thumright:
nrgmc2-tuning:
--- Citat: Aprilia97 - 11 Lipanj, 2012, 16:50:49 ---Jbeš me ako ja nisam zaboravio...hehe..sretno..do kad ti je rok? :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
18.6 imam terming gore pa cemo vidit kako ce zvrsit, ali moram jos i presentaciju napravit a neda mi se nikako :laughing7:
Aprilia97:
--- Citat: nrgmc2-tuning - 11 Lipanj, 2012, 16:53:34 ---18.6 imam terming gore pa cemo vidit kako ce zvrsit, ali moram jos i presentaciju napravit a neda mi se nikako :laughing7:
--- Kraj citata ---
Ajde reci šta bi trebo u toj prezentaciji napravit,pa ako nije ništa komplicirano bi ti mogo ja napravit
nrgmc2-tuning:
--- Citat: Aprilia97 - 11 Lipanj, 2012, 16:55:52 ---Ajde reci šta bi trebo u toj prezentaciji napravit,pa ako nije ništa komplicirano bi ti mogo ja napravit
--- Kraj citata ---
proces kako sta sam napravio na taj motor uglavno doc tamo ponest motor gore i onima koji ce bit tamo i gledat obisnit kako sam sve napravio tako da ako oni nisu to nikad pravili nakon "mog predavanja" bi mogli tako nes slozit :laughing7: :laughing7: :headbang: :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju