Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

PIA-F12 AKA TRIMER by nrgmc2-tuning

<< < (24/72) > >>

gumy:
to što neznaš složit minarelli kak spada je tvoja sramota.

ako već ideš u takve kemije stavi 180 gore i gotovo.

teddy4:

--- Citat: gumy - 06 Travanj, 2012, 02:17:07 ---to što neznaš složit minarelli kak spada je tvoja sramota.

--- Kraj citata ---
dobro ti covek veli ak vec nesto mjenjas slozi ovu za vozit a za kes pukni 180 i miran si......tvoj motor tvoj projekt ....inace dobar do ove nagle izmjene  :laughing7:

nrgmc2-tuning:

--- Citat: gumy - 06 Travanj, 2012, 02:17:07 ---to što neznaš složit minarelli kak spada je tvoja sramota.

--- Kraj citata ---
pokusao sam sa minarelli i nije islo sta da sad radim?? sad cu slozit piaggio jer mi vise odgovara i njega znam slozit, a za 180 nije fora vise to je bilo nekad ono waaaaaaaa ima 180 gore a sad ga ima svaki drugi, bit ce sigurno da je sve jeftinije i netrebas se toliko namucit za ga napravit ali ja nezelim imat nesto sta svi imaju :)

gumy:
ma da, za pošteno složit 180 je dječja igra, kak da ne.

tvoj skuter, tvoj izbor, samo ti kažem da pošteno složeni minarelli može konkurirati pošteno složenom piaggiu, sve je do majstora.

nrgmc2-tuning:

--- Citat: gumy - 06 Travanj, 2012, 10:51:27 ---ma da, za pošteno složit 180 je dječja igra, kak da ne.

tvoj skuter, tvoj izbor, samo ti kažem da pošteno složeni minarelli može konkurirati pošteno složenom piaggiu, sve je do majstora.

--- Kraj citata ---
slazem se stobom daleko od toga, ali ja ko ja volim vise pia masine neko minarelli samo u tome je stvar :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju