Tehnički kutak > Tuning skutera

tecnigas triops ??

<< < (4/6) > >>

MIKSETA:
sada ako vjerujes ili ne...tvoj problem   :)
a to ti je francuski forum i tamo ti sloze skuter vrijedan ko svi skutere u bosni zajedno  :icon_thumright:

B.E.R.O.:
Ljudi,marketing!!!
 :icon_thumright: :icon_thumright: :angry7:

Tipa ono:
Ovaj auspuh je visokih,hyper,cool,super,turbo,nindja,power rangers performansi.
Jede malu dijecu i teleportira na Mars,kod dodavanja gasa zene skidaju grudnjake.
j#bote!!!  ::) ::) ::)

Ne vjerujem nista tim poizvodjacima,i drugima sta pisu pogotovo za stvari koje su tek izasle.
Dok ne isprobas neznas na cem si!!! Da je nesta super,turbo,cool,nindja,power rangers svi bi ga imali!!
Ali lijepo izgleda.
 :icon_thumright: :icon_thumright:
 ;D :frajer:

MIKSETA:
Ma briga me meni za taj spuh i za marketing i sve sto se tice njega ja vozim vxr  :icon_biggrin:
Ko hoce da ga kupi nek ga kupi  :)
ja samo sam postirao ovdje sto je pisalo tamo nisam rekao ja ajmo ljudi navalite najbolji spuh je pred vasim ocima  :laughing7:

--- Citat: B.E.R.O. - 13 Studeni, 2011, 14:09:50 ---Dok ne isprobas neznas na cem si!!!
Ali lijepo izgleda.
 :icon_thumright: :icon_thumright:
 ;D :frajer:

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:

aprilia area 51:
pito sam poljcanina...i kaz da taj spuh kolje i ubija...i da kit s njim traje max 2 iljade...i da moras imati naturpijani pick up za taj spuh...ono brutala jee... :toothy9: :toothy9:

googloo sam malo i proscito sa par njemackih foruma o spuhu...probali us ga vec decki iz vana...i radi se o poboljsanom rs2 spuhu preformanse su tu negdje kao rs2 ali je dobio na kvlaiteti i dizajnu...spuh je za te pare kako oni kazu odlican izbor...vozili su ga na base kitu...tako da mozda bi mogo i neki slabiji midrace vozit...posto neznam tocno preformanse od rs2 ali mislim da je to neki jaci base spuh

Miki-speedy:

--- Citat: MIKSETA - 13 Studeni, 2011, 12:12:16 ---sada ako vjerujes ili ne...tvoj problem   :)
a to ti je francuski forum i tamo ti sloze skuter vrijedan ko svi skutere u bosni zajedno  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Mani se ti bosne :icon_thumright:
Budi pametan :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju