Tehnički kutak > Tuning skutera

tuning beverlya

<< < (4/7) > >>

To3cutter:
Moj prijedlog Piaggio centar, dobar dan ja bi Multivar za Bev 200. Soma kuna se istovaris na kasi i kad stavis to gore shvatices da je to najbolje ulozenih 1000 kn koje si mogao staviti u svoj skuter.

IKO:

--- Citat: To3cutter - 18 Ožujak, 2008, 18:10:01 ---Moj prijedlog Piaggio centar, dobar dan ja bi Multivar za Bev 200. Soma kuna se istovaris na kasi i kad stavis to gore shvatices da je to najbolje ulozenih 1000 kn koje si mogao staviti u svoj skuter.

--- Kraj citata ---

pa ja mislin da ću tako i napravit   :icon_thumright:

--- Citat: phantom - 17 Ožujak, 2008, 23:32:23 ---po mom skromnom misljenju tunirati beverlya je isto kao da imas plazmu tv od 2 metra i ne sviđa ti se boja pa je ides farbati sprejom.malo po malo napraviti ces sranje,jer bit tuninaga i je u tom da se nitko ne zadrzava na onom sto ima nego samo dodaje se,dodaje dodaje i onda to vise nije to a za tih 1000 kn ne mozes puno.rolice,federe,jaci usis i sl a na tom neces dobiti nesto bog zna sto iio vise love pa terraj po variomatima i kvacilima

--- Kraj citata ---

usporedba je najjača

mrcina:
tko je izbrisao moj post u ovoj temi, elade kaj to delaš,

speed:

--- Citat: mrcina - 18 Ožujak, 2008, 22:37:09 ---tko je izbrisao moj post u ovoj temi, elade kaj to delaš,

--- Kraj citata ---

eladio se igra admina,sigurno opet pije,a lijepo mu je rekao doktor da kad popije ne moze normalno razlucivat :laughing6: :laughing6: :laughing6:

IKO:
jeli se sa multivaron dobivaju i rolice i pošto san ja već minja rolice kad san stavlja 4Road jeli onda bolje ostavit te šta san stavija sa auspuhon (čini mi se da su bile 8 grama) ili stavit ove druge rolice ako idu sa multivaron

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju