Društveni kutak > Skuter klubovi / udruge
batine :)
Mirko S. Zlikovski:
--- Citat: zvonkec_92 - 05 Travanj, 2013, 23:57:51 ---
--- Citat: Mirko S. Zlikovski - 05 Travanj, 2013, 23:39:31 ---Ja i moj ljubimac malo trenutno u problemima (frgić) nije ni čudo nakon 10500 km bez greške al kad več zajebava frgič pa ču zamjenit sve radilicu frgu 30 mm stavit 170 ccm kit itd cca 350 dolara sa šipingom.
http://www.ebay.com/itm/150-to-170cc-Scooter-big-bore-Kit-Head-Cam-GY6-Coil-AC-CDI-and-30mm-Carburetor-/390380821110?pt=Other_Vehicle_Parts&hash=item5ae4829a76&vxp=mtr#shId
--- Kraj citata ---
jesi vec narucio il tek budes, jbt skupa postarina :/
--- Kraj citata ---
nisam uzeto ču od tebe kit jedino ču frgu uzet prek ebaya 30mm za 32 dolara.
zvonkec_92:
jel dobis i prirubnicu uz njega? ja sam uzo 26mm karb i dobio onu aluminijsku prirubnicu uz njega ali ona mi nepase, duza je i veca od serijske i nemres stavit karb u nju jer ti smeta nosac masine ( ona vilica )
a sreca je u tome da mi 26-ica pase na serijsku prirubnicu. 30 mislim da nestane na serijsku
Mirko S. Zlikovski:
--- Citat: zvonkec_92 - 06 Travanj, 2013, 00:44:16 ---jel dobis i prirubnicu uz njega? ja sam uzo 26mm karb i dobio onu aluminijsku prirubnicu uz njega ali ona mi nepase, duza je i veca od serijske i nemres stavit karb u nju jer ti smeta nosac masine ( ona vilica )
a sreca je u tome da mi 26-ica pase na serijsku prirubnicu. 30 mislim da nestane na serijsku
--- Kraj citata ---
sve u kompletu i čok i prirubnicu.
Mirko S. Zlikovski:
--- Citat: Matija SPEEDY - 05 Travanj, 2013, 22:44:57 ---hvala bogu da je opet proradila tema o batinama :headbang:
--- Kraj citata ---
Jel neko zna dal ima kakav skuter klub u zagrebu???
Neda mi se više đirat solo.
zvonkec_92:
kad god si za đir, imas moj br, zovi salji poruku. ja sam uvjek za, osim ako je cesta mokra. moj skuter nesmije na kisu ni po mokrom da se ne zamaze :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju