Tehnički kutak > Tuning skutera
Taiwanski race variomat Prodigy
SlowRider:
--- Citat: Agil - 18 Ožujak, 2008, 15:47:45 ---
--- Citat: ---3. Add a Malossi white or green counterspring (Kymco only)
The Koso/NCY variator is capable of more than 70km/h but the original Kymco counterspring is too stiff to allow the belt to go any higher. Changing the counterspring to a weaker one will increase the max speed to around 70km/h on a sunny day and reduces fuel consumprion to 1:48 (L / KM). ONLY the Malossi white and green spring for Piaggio are weaker than the original Kymco Vitality spring. Attention: most chinese 4strokes already have a weak counterspring. Check your original Kymco spring, if it has a dot of blue or red paint at the end it's definitely a stiff one.
--- Kraj citata ---
...da, piše bijeli ili zeleni za Piaggio....ja ne znam ima li Malossi više vrsta bijelih...
--- Kraj citata ---
Eh, onda ti nepase minarelli bijeli centralni feder jer je manjeg promjera.
Moras uzeti od Piaggia ili Peugeota centralni feder...
Agil:
hvala ipak na ponudi, jučer popodne bio u našoj Piaggio prodavaonici - lik tvrdi da mi ga može nabaviti za dva dana, cijena po njemu 79 kn....
igor.sb:
--- Citat: Agil - 19 Ožujak, 2008, 07:02:25 ---hvala ipak na ponudi, jučer popodne bio u našoj Piaggio prodavaonici - lik tvrdi da mi ga može nabaviti za dva dana, cijena po njemu 79 kn....
--- Kraj citata ---
pa eno alfa prodaje bijeli cent za pia
hm...ne vidim vise taj oglas :dontknow:
3alfa3:
--- Citat: igor.sb - 19 Ožujak, 2008, 13:31:34 ---
--- Citat: Agil - 19 Ožujak, 2008, 07:02:25 ---hvala ipak na ponudi, jučer popodne bio u našoj Piaggio prodavaonici - lik tvrdi da mi ga može nabaviti za dva dana, cijena po njemu 79 kn....
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Tako je. Nov novcat, za 50 kuna.
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=6095.new#new
--- Citat: igor.sb - 19 Ožujak, 2008, 13:31:34 ---hm...ne vidim vise taj oglas :dontknow:
--- Kraj citata ---
Zato jer ga ovdje nije ni bilo. Vidio si ga na SS. :)
Sad sam ga i na ovaj forum stavio.
igor.sb:
--- Citat: 3alfa3 - 19 Ožujak, 2008, 13:38:09 ---
--- Citat: igor.sb - 19 Ožujak, 2008, 13:31:34 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Tako je. Nov novcat, za 50 kuna.
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=6095.new#new
--- Citat: igor.sb - 19 Ožujak, 2008, 13:31:34 ---hm...ne vidim vise taj oglas :dontknow:
--- Kraj citata ---
Zato jer ga ovdje nije ni bilo. Vidio si ga na SS. :)
Sad sam ga i na ovaj forum stavio.
--- Kraj citata ---
:zubo:
jeb..ga (i sad te natjera da ga i tu stavis)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju