Ostalo > Foto, video, music...

MENJAM ŽENU, pederčine keve mu li ga nabijem :D

<< < (4/5) > >>

Bokygs:
Znači,služiš se nekom ovakvom logikom  :toothy3:

Johnny iber:
Bilo me sram gledat kad ih predstavlja.... mene sram a kako je tek njemu bilo onda... ahhaha
A kako je tek fino naglasila da idu u školu....  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Reponja:
@ 3alfa3
Ma nema tu nitko ništa protiv pedera (logikom; tko god želi pušit naše Qrčeve, dobra je osoba...  :toothy12:  :toothy12:  :toothy12: ),
stvar je u feminiziranosti. Osobno, to mi smeta. A gdje meće svoj junk, to je njegova osobna stvar, dok ga ne proba metnut meni...  :jerk:

danc00:

--- Citat: Reponja - 09 Studeni, 2011, 21:04:22 ---@ 3alfa3
Ma nema tu nitko ništa protiv pedera (logikom; tko god želi pušit naše Qrčeve, dobra je osoba...  :toothy12:  :toothy12:  :toothy12: ),
stvar je u feminiziranosti. Osobno, to mi smeta. A gdje meće svoj junk, to je njegova osobna stvar, dok ga ne proba metnut meni...  :jerk:

--- Kraj citata ---

IMA!! I ak oni mogu biti pederi ja ih isto tak mogu mrzit, a ak je dobra osoba tko ti p... qu... onda si i ti isti, naravno ak nije žensko! Fuj..... Pa odma vidiš da nisu normalni...j**** ti takav odgoj!

mhr-team:
slažem se... mamu im jeb... pedersku...
i njima i njihovim prideovima... pa ne idem ni ja ulicom sa transparentima i govorim, "ej ja sam normalan, nisam peder" ajd u pm više...
dobro su rojs i rođo rekli... treba njima dat jedan otok pa neka se tamo kote i razmnožavaju  :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju