Općenito > Propisi

tehnički za golf II !!

<< < (3/4) > >>

speed:

--- Citat: TomTomislav - 20 Studeni, 2011, 23:05:15 ---Ne zavaravajte se time,ako na tehnickom il policajac skuzi da nije,a ovi malo bolji znaju poslat ce te na atest,dakle ako nekad nemaš veze nemreš..Atest cjena ti je oko 200e koliko sam cuo,.

--- Kraj citata ---
majstori koji znaju tesko uoce razliku,

Go-Go RUNNER:

--- Citat: Niksy - 08 Studeni, 2011, 01:05:54 ---meni je otac 15 godina registrirao mercedesa 123 2.4 motor, a u papirima je 2.0 a na motorima skoro nikakva razlika....

--- Kraj citata ---
je kad su oba 4 cilindra, da vidis kako skuze 240 na 300, inace ako te i jebali napravis atest (1100kn) i miran si, samo moras imat porijeklo motora, najednostavnije uzet racun na auto otpadu

Zokaaa:
nemas frke.
1.9 ima onaj plasticni pokrov preko motora, to skineš i manje više izgleda kao i 1.6D.
Prije dvije godine sam imao 1.6TD u papirima i unutra 1.9TDI i nikakvih problema.

btw moja preporuka kupi neki drugi auto, kad je motor vec mjenjan sigurno nije zbog toga sto je presao malo km, pa si onda uzmi u obzir i limariju i ovjes.

Ako vec kupujes Mk2 preporuka 1.6TD ako uspijes naci u dobrom stanju. Mala potrošnja, a iznenadio bi se kako fino ide 75ks u 900kg teškom autu.
Mana im je naravno turbina, zato ako imas nekog mehanicara daj mu 50-100-150kn koliko vec pa neka ide s tobom pa da pregleda auto.

ropee:
ma samo teraj na tehnički , nemoj ništa govorit,pitat i to je to. ja sam prebacio benzinac u dizela, radio sam atest, morao sam imati porijeklo motora, našao sam papire od frenda sa istim autom , jedino on je imao papire od 1,1 a ja sam radio atest na 1,3  ;D , i to je  i na atestu prošlo (motori su isti izvana)

shegy:
1.6 dizel ima okolo glave šarafe ( 4 sprijeda)  dok 1.9 dizel ima s gornje strane kroz poklopac ventila 3 šarafa  i to je jedina vizualna razlika...
proci ces definitivno, osim ako je na tehničkom neki zadrti vw fan

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju