Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019

<< < (182/275) > >>

Rox-Rab:
dela se nešto  ;D

pralas:
daj daj jebes aeroxa,di je vxr sto smo pričali??? :D

Rox-Rab:

--- Citat: pralas - 24 Travanj, 2013, 19:53:15 ---daj daj jebes aeroxa,di je vxr sto smo pričali??? :D

--- Kraj citata ---

na kraju necu nista uzimat jer mi se ne isplati, 10-13k bi dao za skuter + 4k za polaganje sto me izađe nekih 15-18k kn  a to mi je vec polovica nekog solidnog auta, poslje sezone cemo vidit koliko ce bit love i na sta ce otic, planiram uzet neko auto od 20-30k kn pa je zato skuter pao na drugo mjesto  :)

inace ovaj tjedan bi mi trebala stic radilica za roxa i jos neke pi*darije, moram to sad sto prije rijesit jer u subotu pocinjem radit pa mi treba skuter jer se na tom dijelu grada placa parking :P

pralas:

--- Citat: Rox-Rab - 24 Travanj, 2013, 20:09:19 ---
--- Citat: pralas - 24 Travanj, 2013, 19:53:15 ---daj daj jebes aeroxa,di je vxr sto smo pričali??? :D

--- Kraj citata ---

na kraju necu nista uzimat jer mi se ne isplati, 10-13k bi dao za skuter + 4k za polaganje sto me izađe nekih 15-18k kn  a to mi je vec polovica nekog solidnog auta, poslje sezone cemo vidit koliko ce bit love i na sta ce otic, planiram uzet neko auto od 20-30k kn pa je zato skuter pao na drugo mjesto  :)

--- Kraj citata ---
dobro razmisljas,slična je i kod mene situacija  :)

Rox-Rab:
a da sta cu, preko zime se niti ne vozim nego samo autom jer mi se neda smrzavat a za ljeto mi je dosta i pedesetka za ic na more i tako sitnice :)

ali da imam vxr-a vjerojatno bi isao i van raba s njim ovako nisam siguran ni dal cu do grada stic s ovim  :icon_tongue:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju