Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019
Josip:
--- Citat: Rox-Rab - 06 Prosinac, 2011, 22:01:25 ---skuzio sam da mi nije isti đek :angry7:
moram to malo smece prvo nabavit da bi ista mogao spojit :hmh:
--- Kraj citata ---
jako tesko, ja sam pokusavao ali nista, solucija ti je da nabavis cilu instalaciju ili nades onaj adapter kabel za koso i spojis to na njega (ali opet nije raspored zica isti) ali ga vec godinu i pol nema na stranicama (meni su vracali uplacene novce za njega)
ako nades instalaciju nepase ti cdi, regler, namotaji i magnet
mislim da ces bit osuden trazit instalaciju do 2002g jer ti ona pase na tvoj cdi regler i paljenje
ili ces lemit zice na sat i slozit ko slow
grbi128:
josipe prodaj mu instalaciju ;D
B.E.R.O.:
--- Citat: Rox-Rab - 30 Studeni, 2011, 23:21:46 ---vec jesu zlatne :toothy3:
--- Kraj citata ---
Onda ne diraj!!!!
:toothy3: :toothy3:
Josip:
--- Citat: grbi128 - 07 Prosinac, 2011, 11:48:40 ---josipe prodaj mu instalaciju ;D
--- Kraj citata ---
ma sigurno nakon ovoliko potrage :toothy12:, jedva sam je nasao, po NENORMALNO "racing" cijeni skupa sa cdi-em, namotajima, magnetom reglerom i svim ostalim potrebitim elektronickim komponentama
:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: grbi :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Rox-Rab:
da malo dignem temu
isao sam se zezat sa satom i zicama ali na kraju nista od toga nije ispalo kako treba :toothy3:
kupio sam cijelu drugu instalaciju sa odgovarajućim jackom.ali mi instalacija cijela ne odgovara jer ima drugacije jackove za zmigavce i jos jedan dio mi ne odgovara pa sam samo jack isao prespojit na moju staru struju
spajao sam po shemi od slowa ali kod mene to sve naopako ispadne
dam zmigavac svijetli pokazivac ulja,dam drugi zmigavac svijetli lampica ulja i dize se kazaljka od razine goriva :angry7:
tako da sam odusta od toga i dosao tu potrazit pomoc ako ima netko da je to vec radio ili zna kako se to spaja?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju