Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019

<< < (178/275) > >>

2mario2:

--- Citat: ljubo46 - 11 Veljača, 2013, 12:40:28 ---kolega jesi otkrio šta ti je zveckalo oko mašine?

--- Kraj citata ---
kaj se tiće zveckanja, premda mislim da kod kolege nije slučaj takav kad pazi na skut, al da svejedno napišem i nek provjeri ak već nije... ja sam imao slučaj s tim zveckanjem, šumovima nekakvim (ni sam neznam kak da to nazovem), poslije sam promijenio lagere u getribi i nestalo je to (sad se jedino nemrem sjetit jel to bio slučaj s Rox-om koji sam imao prije ili s ovom zadnjom mašinom od 100ccm Rox-ovom)... al možda nije bitno koja je mašina... :dontknow:

Rox-Rab:

--- Citat: ljubo46 - 11 Veljača, 2013, 12:40:28 ---kolega jesi otkrio šta ti je zveckalo oko mašine?

--- Kraj citata ---

nisam

probao sam i bez prijenosa i bez poklopca vodene ali i dalje melje nesto, iglicasti i klipnjaca nigdje nista nema lufta al sam narucio nove brtve od s6 jer ove rms kur** nevaljaju oa kad mi to dođe cu stavit novi mhr iglicasti koji sam imao u rezervi pa vidit sta kaze, ako i dalje bude isto onda cu prebacit sve na druge blokove koje imam

2mario2@

nije do getribe jer sam probao i bez prijenosa, ako me pukne bacit cu gore replicu pa kako bude  ;D

Rox-Rab:
nesto se krenulo radit napokon  :toothy3:

uzeo sam farbu, metalik zelena

ovih dana moram bacit felge i blokove u spric kit i onda farbanje  :laughing7:

MarinM:
Dobra boja, ljep izbor  :icon_thumright:

mhr-team:
što će ići sve u zelenu? samo felge ili?
samo mi nemoj reć da i blokovi će biti zeleni  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju