Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019
Grale:
Vjerujem da je bil dobro ugrađen,štef je sklapal mašinu...
Sa strane magneta je bil cortecov,a sa strane variomata rms jer ga lageros nije imal,pa sam u kreši uzel taj...
Čudno mi je kak su za minareli tak jeftini corteco semerinzi,moji su oko 40 kn s popustom,ko i za piaggio otprilike...
Tak da nije teško dat još 30 kn pa stavit provjerene...
Kok su mi bili prva ugradnja,ako se ne varam,i prvi semering je procuril nakon 8 g i 15000 km,tak da nisu loši očito,a nznm zkj onda ti rms ne valjaju :dontknow:
A orginal u servisu su 2 komada 160 kn,znači 5x skuplji neg rms,valjda onda ima neke razlike...
steeef:
zaboravil sam ga zaljepit pa ga je nekim čudom izbilo van :P
al ak se dobro sjećam nije bil kok nego neki no name.
al u set ležajeva i semeringa za radilicu (zapiaggio barem) pakiraju kok i skf (mada su bulgaria) :P i nije ni jeftino 270 kn..
Rox-Rab:
kad sam skidao sa ovih blokova te semeringe jedva sam ih izbio van i po tome sam zakljucio da bi trebali bit jaci od cortecovih, iako ne mora bit
dok kad sam skidao od corteca oni idu dolje bez problema
steeef:
130 su za morini u piaggiu i oni pakiraju KOK semeringe.
Ridi77:
--- Citat: Rox-Rab - 26 Prosinac, 2012, 13:14:40 ---kad sam skidao sa ovih blokova te semeringe jedva sam ih izbio van i po tome sam zakljucio da bi trebali bit jaci od cortecovih, iako ne mora bit
dok kad sam skidao od corteca oni idu dolje bez problema
--- Kraj citata ---
evo ja sam danas rastavljo masinu na pol, isto tako bil sam prije 2 mjeseca stavil nove semeringe i kad sam vadil corteco skinul sam ovog sa strane variomata sam tak a danas nisam mogo nikak iscupat van sa variomata jedva sam ga izbil, rms isto,
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju