Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019
Rox-Rab:
dal biste vi ovo stavljali natrag na skuter?
cilindar je skoro do kraja obrađen jos moram malo proc sa 1500 ili 2000, također i klip, na cilindru se skoro nista ne osjeti pod nokat dok na klipu malo da, prsteni su netaknuti
2mario2:
--- Citat: Rox-Rab - 25 Studeni, 2012, 18:13:38 ---moze neka preporuka usisnih lamelica :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
imaš od Stage 6 karbonske recimo... ja s njima na Roxu nisam imao nikakvih problema...
Rox-Rab:
--- Citat: 2mario2 - 25 Studeni, 2012, 21:21:16 ---
--- Citat: Rox-Rab - 25 Studeni, 2012, 18:13:38 ---moze neka preporuka usisnih lamelica :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
imaš od Stage 6 karbonske recimo... ja s njima na Roxu nisam imao nikakvih problema...
--- Kraj citata ---
gledam po attacku ima ih 2 vrste, u komadu i podijeljenje na 2 dijela... sad imam malossi karbonske koje su ''podijeljene'' ali kad sve mijenjam i njih cu zamijenit pa trazim preporuku ali slabo mi nesto ide...
Mikac21:
--- Kraj citata ---
Polini definitivno,to će ti svako reći tko zna o lamelicama,jer su daleko najbolje od ostalih.uzmi si plave polini 0.3mm,teb će možda i deblje trebat pošto je Replica slabiji Mid Race,onda zelene 0.5mm :icon_thumright:
Sonny br.11:
--- Citat: Rox-Rab - 25 Studeni, 2012, 21:09:02 ---dal biste vi ovo stavljali natrag na skuter?
cilindar je skoro do kraja obrađen jos moram malo proc sa 1500 ili 2000, također i klip, na cilindru se skoro nista ne osjeti pod nokat dok na klipu malo da, prsteni su netaknuti
--- Kraj citata ---
jel to S6 cilindar
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju