Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019

<< < (16/275) > >>

Rox-Rab:

--- Citat: ivan_speedy - 30 Studeni, 2011, 16:55:55 ---Bilo bi fora kombinacija ljubičasto-bijela  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

evo ti te kombinacije,bila je prije crne al bijelo je tesko odrzavat  :laughing7:

--- Citat: B.E.R.O. - 30 Studeni, 2011, 16:49:46 ---Felge i plastike u koju boju idu u crnu,ili??

Svidjaju mi se polugice kocnica,projekt nije los.
 :icon_thumright:

Ali mislim da ces ga sa crnom previse ugusiti.
Izgledat ce kao da je netko umro,crno sa ljubicastim!!!
 ;D ;D

I da obavezno ga rastavi,i operi ga jebacki.
Blokovi i amortizer izgledaju kao da si ih iz mora izvadio nakon 20 god.
 :icon_thumright: :icon_thumright: :sad1:

--- Kraj citata ---

plastike i felge u crnu idu da

ic ce bijeli poklopci zmigavaca,vodenu neznam sta cu s njom,karbon plastika na volanu ide,blok cu oprat kad ga rastavim i pocnem radit na felgama jer je ovako sjebano ga oprat kako treba

vidit cemo na kraju sta ce od toga svega ispast

sad prvo mislim uzet bgm linearnu polutku a iduci mjesec kit,necu sve odjednom jer imam i rugih stvari za kupit a ne samo za skuter

danc00:

--- Citat: Rox-Rab - 30 Studeni, 2011, 00:04:18 ---kod mene to nitko ne radi a i neznam koliko bi me sve to izaslo da idem slat nekome

--- Kraj citata ---

Plastificiranje te bi izašlo oko 100kn za obje, a pjskarenje isto tolko..a za 200kn ne znam jel možeš to pošteno ofarbat, osim ak imaš doma špricu i sam si budeš radil!

Dobro, to je druga stvar ak nemaš u blizini, kažem ja sam odnesel u Zg blok skutera, i super će izgledat...bar se nadam :toothy11:

Rox-Rab:
ma... nista od plastificiranja,ofarbat cu sam i dobro ispolirat

Drnda:
cekaj, tebe je na tehnickom pustio s tako ismirglanim plastikama i sto ti je to vec oko stop svijetla?

Rox-Rab:

--- Citat: Drnda-1 - 30 Studeni, 2011, 19:34:59 ---cekaj, tebe je na tehnickom pustio s tako ismirglanim plastikama i sto ti je to vec oko stop svijetla?

--- Kraj citata ---

pa plastike ko plastike,mislim da trebaju bit citave a ovo sta su osmirglane jbg nisu puknute cijele su

za stopku nista nije reko,bitno je da svijetli narandžasto

samo mi je reko za prednji far da nesmijem imat plave pozicije

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju