Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019

<< < (143/275) > >>

gokiSP:

--- Citat: MarinM - 16 Studeni, 2012, 21:44:40 ---ma moze ona imat sta  oce ako nevrijedi....

--- Kraj citata ---

Jesi li probao? Ja pošpricam sa onom špricom iz lidla za manje od 150 isto kao i sa satom. Imam obe doma tako da to nije rekla-kazala. Istina da imaš više posla oko štelanja ove jeftine, ali ako imaš nekog iskustva i znaš kako ti šprica mora bacat, možeš napraviti dobar posao s bilo čim. Pogotovo kad postoji pasta za poliranje.  :)

--- Citat: Rox-Rab - 16 Studeni, 2012, 21:50:24 ---ovo je boja i lak sve u jednom

a za spricu neznam sta reci, ima ona za zrak ali ne moze se to nikako namjestit kao na pravoj sprici

je dosta kompresor od 24l za ovakve pi*darije farbat?

--- Kraj citata ---

Tko proizvodi tu boju? Ako si već išao to raditi, trebao si uzeti lak koji se šprica odvojeno na bazu.

Dosta je, ja špricam sve osim kompletnog auta sa 24l. Sve ostalo špricam sa 50l i nema problema.

Za špricu ti ionako ne treba preko 4 bara, što znači da ti ovaj od 24l može držati taj pritisak dovoljno dugo bez da osjetiš neki pad. Kad se i nadopunjuje, možeš pričekati par sekundi da digne pritisak iznad 4 bara. Ili namjestiš skolpku da se nadopunjuje kad pritisak padne ispod 5 bara i možeš lakirati i cijeli auto sa 24l jer ti nikad neće pasti ispod tog pritiska koji ti treba.

Rox-Rab:
jbg nije sve u sprici treba iskustva

jel netko od vas probao one male sprice sta imaju spremnik od 0.6dc ili tako nesto?

neznam ko boju proizvodi ali je dosta dobra, od frenda stric je vespu farbao ovom bojom i super mu je ispalo

MarinM:
Imo sam jednu spricu, i jos je imam isto neka jeftina... nikako ju nisam mogo nastelat  nikako nebaca. Baca u tocku gore a dole ni ne sprica cistio sam brdo puta

Mislis na airbrush?

Rox-Rab:
na airbrush

na ovo mislim

http://www.njuskalo.hr/strojevi-alati-ostalo/sprica-lakiranje-sw-stahl-oglas-2929749

gokiSP:
Pa obično šprice imaju sa lijeve strane za štelanje kako će bacati. Skroz prem sebi bi trebala biti točka, a odvidavanje od sebe bi trebalo biti na šire.

Te mini šprica je isto ok, ja sam uzeo u bauhausu tu neku mini i ok je. Da se poštelati i ne pljuje previše.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju