Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019
Rox-Rab:
evo da napisem sta je u biti bio problem sta se skuter tresao - DEKLO
vecinom kad bi ga stavljao na mjesto uvijek bi stavio 2 ili 4 vijka jer znam da ga svako malo skidam a neda mi se svaki put sve vijeke skidat..
i tako maloprije ja stavio deklo i odlucio stavit sve vijek jer mi se slucajno pri ruci nasao aku odvijac i reko ajde idem ga probat kako radi, i zavidao ja sve vijke i jos rucno dotegao, i nista idem napravit jos jedan đir da malo smjesu postelam, kad ono preporod
ne trese se nista, na bilo kojem otvoru gasa, bio sam sretan ko malo dijete, sad napokon mogu sve stelat kako treba :laughing7:
i krajnja sa ac getribom izmjerena 88.5
sutra ako mi se bude dalo cu stavit natrag lc getribu i pokusat nastimat prijenos sa or remenom
Zika:
et vidis...ko bi reko...dobro je pa si skuzio,stvarno si sve izmjenjao... :happy6:
Rox-Rab:
stari vidis da sam cak i lezajeve radilice mijenjao :angry7:
al neka, sad je sve kako treba, samo jos postelat karb i prijenos kako treba i vozi
Zika:
--- Citat: Rox-Rab - 03 Listopad, 2012, 18:07:48 ---stari vidis da sam cak i lezajeve radilice mijenjao :angry7:
al neka, sad je sve kako treba, samo jos postelat karb i prijenos kako treba i vozi
--- Kraj citata ---
ma katastrofa,...ovo nam je skola svima,ja sam isto par puta iso probat,stavim ga na 4 sarafa,al nije bilo vibracija,provjerim ih rukom uvijek ,nek si rijesio ajd :icon_thumright:
Rox-Rab:
--- Citat: Zika - 03 Listopad, 2012, 18:10:44 ---
--- Citat: Rox-Rab - 03 Listopad, 2012, 18:07:48 ---stari vidis da sam cak i lezajeve radilice mijenjao :angry7:
--- Kraj citata ---
ma katastrofa,...ovo nam je skola svima,ja sam isto par puta iso probat,stavim ga na 4 sarafa,al nije bilo vibracija,provjerim ih rukom uvijek ,nek si rijesio ajd :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
meni je ovo vec druga skola, prvi put me jedno 2 tjedna zezala svijecica, skidao sam cilindar i glavu jedno 10x i uvijek isto, na kraju samo zamijenio svijećicu i vozio bez problema
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju