Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019

<< < (121/275) > >>

Josip:

--- Citat: Rox-Rab - 30 Rujan, 2012, 12:00:57 ---kolika bi trebala bit rupa na airboxu za karb 17.5? sad imam lulicu i jos par rupa izbusenih al sam mislio zatvorit sve rupe sta sam busio i napravit drugu tj vecu lulicu?

--- Kraj citata ---

zbroj povrsine rupa bi treba b trebao bit kao povrsina nazivne mjere carba ili 20% veci najvise

--- Citat: robert - 30 Rujan, 2012, 11:53:11 ---rado ću preuzet troškove poštarine i DVD ali samo da ga pošalje

--- Kraj citata ---

ma nije problem, samo sta zaboravim  :icon_thumright:

Rox-Rab:
preradio sam airbox, ostavio sam rupu fi 20-21 je to dosta za 17.5?

isto sam ugurao komad cijevi unutra nekih 4-5cm kao sto je i serijski bio al mi je opet  bogata  smjesa na leru

kako da vise smanjim tu smjesu?

stavio sam iglu A20 umjesto A12 i ler diznu umjesto 50 stavio sam 45

zarez na igli je od vrha na drugom zubu, dal da idem na jos siromasnije? posto jos nisam vidio da je netko morao toliko dizat iglu na 17.5 karbu?

Josip:

--- Citat: Rox-Rab - 30 Rujan, 2012, 19:32:41 ---preradio sam airbox, ostavio sam rupu fi 20-21 je to dosta za 17.5?

isto sam ugurao komad cijevi unutra nekih 4-5cm kao sto je i serijski bio al mi je opet  bogata  smjesa na leru

kako da vise smanjim tu smjesu?

stavio sam iglu A20 umjesto A12 i ler diznu umjesto 50 stavio sam 45

zarez na igli je od vrha na drugom zubu, dal da idem na jos siromasnije? posto jos nisam vidio da je netko morao toliko dizat iglu na 17.5 karbu?

--- Kraj citata ---

dosta je taj promjer, trebas se igrat saraficem smjese ili nabavit skoseniji klipic (npr 40 ili 50) i probat ga s ovom ler diznom 50 mislim da bi time osiromasio smjesu na nizim otvorima gasa  :icon_thumright:

Rox-Rab:
na vise od 1/4 gasa mi je svijecica donekle dobra, vise baca na bogatije nego siromasnije, tu bi mozda mogao manju diznu? sad je 85 imam jos 84,82 i 80

stavio sam ler diznu 45 jer je tako i na TS verziji i svima je bila dobra

danc00:
Baci sliku da vidim kak je na punom gasu? Oko 82-84 bi trebalo biti idealno!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju