Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019
Josip:
--- Citat: Rox-Rab - 24 Rujan, 2012, 22:40:54 ---ma ima propuha ;D
za sta su te oznake tezine? po cemu se razlikuju
--- Kraj citata ---
po samoj tezini zvona, koju tocno ulogu ima nisam siguran, jer logicki, on je samo prenositelj sile preko getribe na zadnji kotac, i kad kvacilo obavi svoje tj kad se otvori zajedno se vrte
vjerojatno neka sema sa samom snagom i momentom agregata i samoj namjeni skutera (drag, utrke, stunt), jer se za tu gramazu oteza citav prijenos (mislim vitalni dijelovi koji se vrte, vario polutke, kvacilo zvono)
nisam tu bas pametan :dontknow:
Rox-Rab:
masina je slozena, upalio je bez problema, napravio sam mozda 20m tek toliko da vidim dal se krece, kroz ovaj tjedan ga mozda slozim tj nastelam jer su mi dosle dizne i set igli
Rox-Rab:
hvala robertu za mehanizam paljenja
Josip:
--- Citat: Rox-Rab - 28 Rujan, 2012, 23:19:38 ---masina je slozena, upalio je bez problema, napravio sam mozda 20m tek toliko da vidim dal se krece, kroz ovaj tjedan ga mozda slozim tj nastelam jer su mi dosle dizne i set igli
--- Kraj citata ---
jesi slika kako sad stoji remen u polutkama, mislim jesi sastavio ovu zadnju kombinaciju?
Rox-Rab:
--- Citat: Josip - 30 Rujan, 2012, 10:40:57 ---
--- Citat: Rox-Rab - 28 Rujan, 2012, 23:19:38 ---masina je slozena, upalio je bez problema, napravio sam mozda 20m tek toliko da vidim dal se krece, kroz ovaj tjedan ga mozda slozim tj nastelam jer su mi dosle dizne i set igli
--- Kraj citata ---
jesi slika kako sad stoji remen u polutkama, mislim jesi sastavio ovu zadnju kombinaciju?
--- Kraj citata ---
nisam jos zavrsio sa brusenjem blokova pa sam stavio serijsku polutku
mehanizam paljenja ide van jer moram stavljat cca 1.5mm podloski zbog sirine remena, iza se digne skroz na vrh polutki i jos malo viri van, a zbog tog sta se toliko digne potrebno je brusit blok da remen ne zapinje za njega, vecinu sam napravio ali treba jos prekontrolirat i pogledat dal ce negdje zapinjat kad se na variomatu bude dizao
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju