Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019

<< < (116/275) > >>

Josip:

--- Citat: Rox-Rab - 24 Rujan, 2012, 22:04:44 ---danas mi je stiglo nesto dijelova pa da predstavim

polini evo remen - cijelo popodne sam brusio blokove sutra jos nastavljam jer zbog duzine zapinje za njih
set za reparaciju vodene
radapciger za magnet
s6 MKII kvačilo
s6 R/T zvono    ( izgleda da je zvono namijenjeno za pia agregate stoga mi ne pase,moram ga zamijenit za drugo,AKO NEKOG ZANIMA NA PRODAJU JE DO PREKSUTRA,nakon toga ga saljem natrag)

da napomenem u vezi zvona, rijetko koje zvono moze parirat ovom po kvaliteti, na slici izgleda kolko-tolko dobro ali kad se uzme u ruke onda se osjeti kvaliteta i čvrstoća  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

kad sam ti pisao za zvono, nisam mislio na ovo, nego ono drugo sta se narucuje po tezini
i mislim da ovo nije R/T zvono  :icon_thumright:

Rox-Rab:

--- Citat: Josip - 24 Rujan, 2012, 22:22:26 ---
--- Citat: Rox-Rab - 24 Rujan, 2012, 22:04:44 ---

--- Kraj citata ---

kad sam ti pisao za zvono, nisam mislio na ovo, nego ono drugo sta se narucuje po tezini

--- Kraj citata ---

znam na koje si ti mislio, al kako ovo nije r/t pa pogle prvu sliku i na kutiji pise da je r/t

Josip:

--- Citat: Rox-Rab - 24 Rujan, 2012, 22:24:18 ---

--- Kraj citata ---

[/quote]

znam na koje si ti mislio, al kako ovo nije r/t pa pogle prvu sliku i na kutiji pise da je r/t
[/quote]

pise i na plotu pi...  :icon_biggrin:

mislio sam da ti ovo mozda nece pokrit citave ferode na jvacilu, dok ono drugo definitivno hoce  :icon_thumright:

Rox-Rab:

eto to je isto kao i da ja sad kazem da to drugo nije r/t iako pise...nema logike

a to sto nece pokrit 1mm me uopce ne brine  :dontknow:

Josip:
moja greska, nisam do kraja definirao, mislio sam na R/T cnc koje je sirine 24mm, ne na R/T koje je sirine 22mm  :icon_thumright:

ma sve mi je jasno, pitao si oko toga sta ne pokriva, ja sam isto imao taj problem pa sam ti napisao, nema ljutnje  :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju