Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019
Rox-Rab:
Nešto se danas radilo malo, ugradio sam radilicu,stavio uljnu pumpu,semering na strani magneta i termogrupu
dalje nisam nista sklapao jer moram u ponedjeljak ic uzet crijevo za ulje jer mi je ovo sad malo na knap pa da i to redom rijesim jer ako stavim struju ne mogu cijevcicu onda stavit
u ponedjeljak bi mi trebao doc paket sa nekim dijelovima tako da cu i to cekat da dođe pa da sve odjednom stavim gore
i imam jedno pitanje za semering koji ide na stranu variomata, koliko bi on trebao ic unutra? ja sam ga prosli put stavio da mi pređe ovaj glatki dio cca 1mm,dal ga treba jos ugurat unutra ili je to dovoljno?
Rox-Rab:
sta sad nitko nezna koliko treba semering ic unutra a svi ste 10x sastavljali blokove?
danc00:
Imaš pomićno mjerilo pa izmjeri, semering znaš kolko je širok i onda si izmjeri kolko je do ležaja, a semering ne smije do ležaja!
Vidiš ovaj kanal, baš je kanalić mali e tu mislim da ti mora sjesti semering, tj vanjska strana semeringa!
Rox-Rab:
danas sam uzeo crijevo za ulje,jedva ga nasao ali evo ga ;D
sad idem sklopit ostatak masine
Rox-Rab:
danas mi je stiglo nesto dijelova pa da predstavim
polini evo remen - cijelo popodne sam brusio blokove sutra jos nastavljam jer zbog duzine zapinje za njih
set za reparaciju vodene
radapciger za magnet
s6 MKII kvačilo
s6 R/T zvono ( izgleda da je zvono namijenjeno za pia agregate stoga mi ne pase,moram ga zamijenit za drugo,AKO NEKOG ZANIMA NA PRODAJU JE DO PREKSUTRA,nakon toga ga saljem natrag)
da napomenem u vezi zvona, rijetko koje zvono moze parirat ovom po kvaliteti, na slici izgleda kolko-tolko dobro ali kad se uzme u ruke onda se osjeti kvaliteta i čvrstoća :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju