Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019

<< < (114/275) > >>

ljubo46:
Rox-Rab daj mi reci koja je država proizvodnje tih koyo ležaja?

danc00:
Koyo je samo Japan!

Rox-Rab:

--- Citat: ljubo46 - 21 Rujan, 2012, 16:34:13 ---Rox-Rab daj mi reci koja je država proizvodnje tih koyo ležaja?

--- Kraj citata ---

--- Citat: danc00 - 21 Rujan, 2012, 17:26:37 ---Koyo je samo Japan!

--- Kraj citata ---

Sutra ce bit sklapanje blokova ako sve bude u redu sad cu ic stavit lezajeve na radilicu

Ima li kakve veze na koju stranu se stavljaju? jer oni c4 sta sam imao su imali poliamidni kavez i nisu bili isti sa svake strane a ovaj je isti

ljubo46:

Sutra ce bit sklapanje blokova ako sve bude u redu sad cu ic stavit lezajeve na radilicu

Ima li kakve veze na koju stranu se stavljaju? jer oni c4 sta sam imao su imali poliamidni kavez i nisu bili isti sa svake strane a ovaj je isti
[/quote]

mislim da nema veze ak je isto a ako je onda je običaj da slova na ležajima gledaju prema sredini radilice....
a koje su marke originalni ležaji tj prva ugradnja na roxa??

Rox-Rab:
lezajevi stavljeni za 5 minuta, slova sam stavio na van tj da gledaju prema blokovima posto c4 bi slova trebala gledat na van zbog kaveza,barem je meni logicnije tako bilo,

sutra cu zvat frenda da mi dođe pomoć sklopit blokove jer je brze kad svaki grije svoj blok nego da prvo stavim u mali blok,pa u skrinju pa opet grijat drugi blok, ovako svaki zagrije svoj i odma je bacim unutra

ljubo@

neznam koji su bili prvi unutra ali koliko se sjecam mislim da su bili skf

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju