Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019
Tomi_ZG:
Nisi trebao sve raskapat,recimo i meni su dosta izražene vibracije,a skuter je serijala i dobro je složen i nigdje nema lufta ni niš i opet trese,i isto me kopalo od kud i zakaj trese al nemogu otkrit tak da sam se prestao zamarat s tim,nek trese ko ga j#be
nomad:
vibracije i kojekakvi cudni zvukovi bas znaju nazivcirati :icon_biggrin:
na neosu sam imao vibracije pod opterecenjem uzbrdo, promijenio lezajeve radilice (skf c4) i vise ne vibrira nista.
robert:
nigdje se ne hvališ sa paketom djelova za anlaser :laughing11: :angry7: :laughing11:
Rox-Rab:
--- Citat: robert - 21 Rujan, 2012, 15:18:05 ---nigdje se ne hvališ sa paketom djelova za anlaser :laughing11: :angry7: :laughing11:
--- Kraj citata ---
Jos je spakirano :)
Bit ce pohvala ovih dana
Mikac21:
gle ja stvarno neznam odakle su dolazile te vibracije, ali to se stvarno osjetilo dosta, pokusao sam sve moguce da ustanovim do cega je ali bezuspjesno, ako i nakon ovog mijenjanja bude treslo onda neka sve ide u pm.... najbolje sve prodat u dijelove i slozit serijalu...
[/quote]
vjeruj mi stari i ja sam već o tom razmišljo 100puta da sve prodam kolko me je naživciro skuter,već sam i listu napravio sa cijenom dijelova za prodaju haha,al jbg to su ćari tuninga i ak se čovjek nemozwe nosit sa sranjima svakodnevnim onda netreba ni počimat sa time
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju