Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019

<< < (112/275) > >>

Grale:
jel ti se stvarno isplati raskapat mašinu nakon tak malo km opet,zbog vibracija?

Rox-Rab:

--- Citat: Grale - 21 Rujan, 2012, 14:39:33 ---jel ti se stvarno isplati raskapat mašinu nakon tak malo km opet,zbog vibracija?

--- Kraj citata ---

masina je rastavljena jos prosli tjedan, radilica je u škrinji i popodne cu stavit lezajeve na nju, mozda i blokove sklopim ako se stigne ohladit dosta

gle ja stvarno neznam odakle su dolazile te vibracije, ali to se stvarno osjetilo dosta, pokusao sam sve moguce da ustanovim do cega je ali bezuspjesno, ako i nakon ovog mijenjanja bude treslo onda neka sve ide u pm.... najbolje sve prodat u dijelove i slozit serijalu...

nomad:
dobar projekt  :icon_thumleft: gdje si nabavio koyo lezajeve i po kojoj cijeni ak se smije znat?

Rox-Rab:

--- Citat: nomad - 21 Rujan, 2012, 14:44:12 ---dobar projekt  :icon_thumleft: gdje si nabavio koyo lezajeve i po kojoj cijeni ak se smije znat?

--- Kraj citata ---

narucio sam ih u lagerosu, cca 50kn je komad, sa postarinom me sve doslo 120kn

Grale:
nznm stvarno,ja isto na hladno imam problema sa vibracijama al sam se već naviknul...
a ovo za slaganje serijale,to bi bil tek glup potez nakon tolko vremena i novaca ulupanih,bez uvrede

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju