Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019

<< < (111/275) > >>

Rox-Rab:
c4 su sigurno, samo neznam kakve ne razumijem se bas u lezajeve...

Grale:
plastični ili čelični kavez?
mene isto živciraju ti c4 ležaji,da sam barem malo više bil upućen u to dok sam uzimal nove ležaje,i također nebi ponovno plastične uzel...
em radilica ima lufta dok se ne zagrije,nesmiješ ga gazit na hladno i kak i sam veliš čudne vibracije tu i tam

Rox-Rab:

--- Citat: Grale - 15 Rujan, 2012, 10:50:25 ---plastični ili čelični kavez?
mene isto živciraju ti c4 ležaji,da sam barem malo više bil upućen u to dok sam uzimal nove ležaje,i također nebi ponovno plastične uzel...
em radilica ima lufta dok se ne zagrije,nesmiješ ga gazit na hladno i kak i sam veliš čudne vibracije tu i tam

--- Kraj citata ---

predpostavljam da je plastični jer sam ga jucer izvadio iz lezaja bez problema....

da kad je hladan su vibracije dosta jake, kad se zagrije onda su malo manje ali opet nervira, recimo na 1/4 gasa trese se toliko da mi plastike oce odpast, na pol gasa recimo te vibracije skroz nestanu i kao serijala bude, i onda opet na vecem gasu vibracije.... jucer kad sam ih vadio nisu ni zujali ni nista i predpostavljam da su pravilno ugrađeni ali eto ocito imaju jako veliku toleranciju za razliku od c3

Mikac21:
Ja nemam tih problema sa vibracijama,a isto imam C4 poliamidne lezajeve.ali istina da se cuju dok je hladan i treba se malo zagrijati masina prije full gasa,sto bi trebo radit i sa svemirskim lezajevima

Rox-Rab:
stigli lezajevi i semerinzi, koyo c3 celicni kavez

mozda ovaj tjedan dođe jos nesto dijelova ali o tome kad dođe  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju