Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019
Grale:
rox ko rox...nemre bit ružan...hehe...a jbš bijelu boju...samo se prlja...ni bijele gaće više ne nosim a kamoli išta drugo... :laughing11:
dobro ovak izgleda crno-ljubistačno
Rox-Rab:
--- Citat: Aprilia97 - 07 Studeni, 2011, 18:08:33 ---rox je super..možeš reć koliko je cijena laka?
--- Kraj citata ---
1dc dođe oko 25kn, to je sve u jednom,lak i boja,samo dodas učvrščivač
Rox-Rab:
i onda kad sam se istrosio usred zime i kad sam bio bez prebijene ostane mi bez ulja i morao mijenjat klip :angry7:
cilindar je sređen sa vodobrusnim kao da nista nije ni bilo
već kad je bio dolje sredio sam i ispuh,otvorio do kraja onaj polumjesec
Novi klip RMS,neki kazu da je smece mene i dalje sluzi
Ovako na stolu mi je stajao jedno tjedan danam,u tih tjedan dana sam jedno 15x vadio cilindar i karb jer mi na leru radio a na vecim okretajima se gusio i nikako skontat do cega moze bit sve je novo stavljeno,vec je trebao ic kod majstora jer nisam vise mogao izdrzat da me toliko nesto moze zezat
sutradan dođe frend i ustanovimo da je stvar bila u svjećici,zato narode prvo kupite svjećicu od 20kn da budete sigurni da nije stvar u njoj da vam se ne desi kao i meni
mamca2:
i jesi osjetio kakvu razliku s prosirenim ispuhom
Rox-Rab:
mogu rec da razlike ima,iako nemam obrtomjer,recimo na nekih 85 po satu bas pocne dizat okretaje do nekih 92-95 i tu se to najvise osjeti (znaci po satu nije jos mjereno sa gps-om ali 80 i nesto ide prave sigurno ako ne i bolje)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju