Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019
dhorvat:
A12 igla? Pa jesi uopće skinuo lulicu sa airboxa? Ja sam uz skinutu lulicu imao Red Sponge i još k tome izbušenu rupu na airboxu 16mm i tek onda je na drugom zubu smjesa bila kak se spada :icon_thumright: Dizna je 90 bila uz sve to
danc00:
Uf kaj je ljepi, ofarbaj ga cijelog u bijelo...predobro izgleda u šprickitu!
Baš mi se dopada, a ovaj undertail je must have na Aeroxu, sad je to i dokazano...paše ko u kuminu!
Aj mi recite koji skuter može biti ovak lijep :o A nisu čak ni sve plastike gore :laughing7: :laughing7:
R@kija:
undertail je meni ljepsi onaj kak sam ja imal bez rupa,i samo must have je ofarbat ga u bumper,kak su hrapave,ili u mat crnu
Rox-Rab:
Trebam sredit one bocne plastike, jer imaju one kukice koje inace idu u undertail a tu ih ne mogu nigdje zakacit, e sad sta da radim s tim? ja sam mislio odrezat te zakacke da se ne vide, imate li vi koji prijedlog?
Rox-Rab:
--- Citat: dhorvat - 23 Srpanj, 2012, 17:53:13 ---A12 igla? Pa jesi uopće skinuo lulicu sa airboxa? Ja sam uz skinutu lulicu imao Red Sponge i još k tome izbušenu rupu na airboxu 16mm i tek onda je na drugom zubu smjesa bila kak se spada :icon_thumright: Dizna je 90 bila uz sve to
--- Kraj citata ---
Lulica je na mjestu ali imam par rupa izbusenih fi 6, dizna je 85 trenutno unutra,zarez na igli skroz na vrhu, red sponge, za sad ga jos nisam stisao ni do pol gasa tako da neznam kakva dizna ce trebat, uglavnom za sad se ne gusi ni ne trokira, svijecica je dobre boje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju