Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019
Rox-Rab:
bio sam napravit đir mozda 500m, prvi dojmovi su dobri, ipak sam vozio skoro na leru ;D
sutra planiram stavit nesto plastika na mjesto da mogu na cestu s njim da se to polako razradi kako treba
skinuo sam deltu jer hvata na dosta velikim okretajima i stavio serijsko za sad
Mikac21:
neka je on kresnio..sretno :icon_thumright:
dhorvat:
Preslabo to na gas reagira. Ili ti je predugo radio na leru kad si snimao filmić ili ti je prebogata smjesa na manjim do srednjim otvorima gasa :binkybaby:
Rox-Rab:
vidi se na filmicu da dimi ko munjen, to je bilo kad sam ga tek upalio a onda je jos bilo ulja unutra po radilici,lezajevima,cilindru,klipu....
karb nisam nista dirao od kad je bio serijala samo vecu diznu, mozda cu trebat stavit drugu iglu jer je ova bas bogata i debela, sad je zarez na najsiromasnijem ali opet kao da ima viska goriva, jos to nista nije ustelano moram ga prvo malo razradit
dhorvat:
--- Citat: Rox-Rab - 20 Srpanj, 2012, 00:36:15 --- mozda cu trebat stavit drugu iglu jer je ova bas bogata i debela...
--- Kraj citata ---
to nejde jedno z drugim. Ili je bogata ili je debela. Bogate su obično tanke (nije kao kod homo sapiensa :zubo: ), onako u špic. Koju imaš iglu? A07, A12, A20, A21, A22 ili uopće nemaš iglu? :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju