Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019
mhr-team:
odličan projekt druže...
što se tiče undertaila... bcd je uistinu jako loše kvalitete, hoće i puknuti, svaka crtica se vidi i sl... moja preporuka ti je da ga što prije presvučeš u karbon foliju jer neće se ni grabat, a i ako slučajno pukne ostat će na njoj + uz sve to i ljepo bi izgledalo... samo pošto su u tebe maske bijele možeš uzeti i bijelu karbon foliju, a možeš i druge neke boje da napraviš kontrast :icon_thumright:
Miki-speedy:
Ne valja kad je undertai u kontrastu..
Najbolje uzmi i iznutra ojacaj ga vlaknima,usput mos i nama koju kopiju proslijedit :confused5: ;D
danc00:
--- Citat: mhr-team - 12 Srpanj, 2012, 21:32:52 ---odličan projekt druže...
što se tiče undertaila... bcd je uistinu jako loše kvalitete, hoće i puknuti, svaka crtica se vidi i sl... moja preporuka ti je da ga što prije presvučeš u karbon foliju jer neće se ni grabat, a i ako slučajno pukne ostat će na njoj + uz sve to i ljepo bi izgledalo... samo pošto su u tebe maske bijele možeš uzeti i bijelu karbon foliju, a možeš i druge neke boje da napraviš kontrast :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Si imal ti baš taj undertail u rukama?
andy:
Imao sam ga ja i imam ga i dalje vec 3godine i nigdje nije puknuo a drzi se na samo 2 vijka, jedino tako moze.. Hocu rec da nije tak bas kao da je od stakla, al ovo da se vidi crtica svaka je istina..
Folija nije losa ideja, al veliko je to i odudaralo bi od ostatka plastika.. Nula bodova karbon
danc00:
Zato velim, jer ja sam ga cijelog spregledal i daleko je jači od serijskog i ja ne vidim di bi mogo puknut :dontknow:
A jebiga naravno da se vidi svaka crtica kad je to undertail...pa koji će lak izdržat šibanje kamenćića :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju