Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019
Tomi_ZG:
--- Citat: danc00 - 13 Svibanj, 2012, 21:53:00 ---Majstore, dizna nema veze s njegovim problemom, ona ima utjecaj na punom gasu! Zapamti.
--- Kraj citata ---
Znam to Danc ;D
Al pogle kaj je napisal
--- Citat: Rox-Rab - 13 Svibanj, 2012, 18:26:32 ---lijepo on potegne,ali kad idem polako i dam ful gas malo se ugusi i onda krene, je to do prevelike dizne?
--- Kraj citata ---
Rox-Rab:
mozda niste raumili,zagusi ga samo gad dam pun gas, znaci dam pun gas-zadavi ga malo i onda krene kako treba i na full gasun nema niceg nepravilnog, samo to kretanje i napucavanje full gasa
danc00:
--- Citat: Tomi_ZG - 13 Svibanj, 2012, 22:22:59 ---Znam to Danc ;D
Al pogle kaj je napisal
--- Kraj citata ---
Sve 5, znam ja kaj on misli, ali drugo ti je kad "daš puni gas" i kad se voziš "na punom gasu" ! Kad napucaš puni gas glavna dizna nema veze...tu igraju ulogu vijak smjese i ler dizna, gl dizna je samo za vrijeme punog gasa(dok voziš) :icon_thumright:!
Ne prešalta karburator istog trena na glavnu diznu ak ti na startu pri kretanju napucaš puni gas(prvo ide ler dizna i vijak smjese koji regulira zrak/gorivo), a pošto je vijak na strani filtera njime se regulira zrak, ako skuter muuuće onda ima preveć zraka, ak ne padaju okretaji odmah na ler, također previše zraka, ak dimi i bljuje kapljice smjese na spuh onda je premalo otvoren vijak smjese ili je prevelika ler dizna :icon_thumright: Posluhni me to je vijak smjese :icon_thumright:
Tomi_ZG:
Imaš pravo,sve to znam,neg sam mislio da ga hebe konstantno ful gas,onda nek korigira sa šarafom
pajo:
a zaboravili na iglu??
naštelaj da na max speed boja sviječice bude koliko toliko dobra,a poslje na pola gasa i min. reguliraj sa iglom i vikom za smijesu.to je cijela teorija u grubo :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju