Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019

<< < (53/275) > >>

Rox-Rab:
na mjestu je ona samo je nisam jos stigao isprobat,napravio sam samo mali đir mozda 500m, uglavnom sa tom polutkom,0.1gr laksim rolicama nego prije i yasuni-r skuter ide puno bolje i bolje ubrzava,trebam se jos poigrat sajbicama ali necu nista dirat jer cu ubrzo imat sve dijelove za slagat makinu

Josip:

--- Citat: Rox-Rab - 06 Travanj, 2012, 19:49:02 ---na mjestu je ona samo je nisam jos stigao isprobat,napravio sam samo mali đir mozda 500m, uglavnom sa tom polutkom,0.1gr laksim rolicama nego prije i yasuni-r skuter ide puno bolje i bolje ubrzava,trebam se jos poigrat sajbicama ali necu nista dirat jer cu ubrzo imat sve dijelove za slagat makinu

--- Kraj citata ---

polutka na oko izgleda puno bolje nego sta je izgledala na slikama sa net-a, vidi se da je motoforce firma u usponu i rade kavalitetne dijelove, jos uz sve to imaju jako pristupacne cijene

bravo damire, sve pohvale  :icon_thumright: :notworthy:, vidi se da pazis na detalje i da ce u konacnici skuter bit bombon
bas mi je drago da ima momaka koji tako pedantno rade  :notworthy:

Svaka cast, samo nastavi :icon_thumright: :icon_thumright: :headbang: :headbang: :notworthy: :notworthy:

IvanRox:

--- Citat: Rox-Rab - 06 Travanj, 2012, 19:49:02 ---na mjestu je ona samo je nisam jos stigao isprobat,napravio sam samo mali đir mozda 500m, uglavnom sa tom polutkom,0.1gr laksim rolicama nego prije i yasuni-r skuter ide puno bolje i bolje ubrzava,trebam se jos poigrat sajbicama ali necu nista dirat jer cu ubrzo imat sve dijelove za slagat makinu

--- Kraj citata ---
onda cu je uzet, hvala  :icon_thumright:

Rox-Rab:
ajmo mala pomoć  ;D

planiram uzet ovo kvacilo, mkII mi je preskupo a ovo je cijenom taman, dal da za tu lovu uzmem njega ili se da nac nesto bolje?

https://www.scooter-attack.com/shop/#!/en/Yamaha/Aerox-50-as-from-1999/Clutches/Sport/S65016628-Clutch-Stage6-Sport-PRO-107mm.html

Josip:

--- Citat: Rox-Rab - 08 Travanj, 2012, 21:56:00 ---ajmo mala pomoć  ;D

planiram uzet ovo kvacilo, mkII mi je preskupo a ovo je cijenom taman, dal da za tu lovu uzmem njega ili se da nac nesto bolje?

sport pro clutch

--- Kraj citata ---

za tvoj setup ti ne treba cak ni ovo, ali sigurno da nije lose, stavis neko jace zvonce i super

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju