Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019

<< < (41/275) > >>

Rox-Rab:
iman jedan novi sa velikim špicem,čekić je nije macola, i jedan dobar pajser

a i gumeni čekić imam  :toothy3:

Tomi_ZG:
Živo me zanima kak ide van sa gumenim čekićem,ja sam sad na zimu prvi put raskapal blokove i probao sa gumenim i nema dragog boga da mrdne radilica,pa sam onda uzel željezni i drito po radilici i udri ko manijak pošto je radilica bila tak za smeće i opet je dosta teško išlo,a i zagrijaval sam blok sa fenom uz to

pralas:

--- Citat: Tomi_ZG - 05 Ožujak, 2012, 23:02:50 ---Živo me zanima kak ide van sa gumenim čekićem,ja sam sad na zimu prvi put raskapal blokove i probao sa gumenim i nema dragog boga da mrdne radilica,pa sam onda uzel željezni i drito po radilici i udri ko manijak pošto je radilica bila tak za smeće i opet je dosta teško išlo,a i zagrijaval sam blok sa fenom uz to

--- Kraj citata ---
potpis na ovo,ja sam 3 puta rastavljao blokove sa raznim kombinacijama...preko drveta nema sanse,sa gumenim isto,pokusao zagrijavanjem bez uspijeha,jedino je islo diretko cekicem po osovini i to sam ko konj morao udarati da bi ih rastavio...na srecu pa su sve radilice prije toga bila ionako za zamjenu

Rox-Rab:
druga stvar je ako je radilica za smece

i ova je bila za smece zato se nije stedjelo na lupanju,blokove smo razdvojili radapcigerom ali nije bas ravan tako da je i on sj#bo navoj kod magneta

kad budem skidao sa roxa radilica ostaje znaci nije za smece treba citava doc van

ikakva ideja ili jednostavno uzet radapciger sa SC?

Tomi_ZG:

--- Citat: Rox-Rab - 05 Ožujak, 2012, 23:11:39 ---ikakva ideja ili jednostavno uzet radapciger sa SC?

--- Kraj citata ---
Najbolje bi bilo imat radapciger pa si miran i siguran da nećeš niš sj#bat,jedino je pitanje jel ti se daju pare za to

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju