Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019

<< < (32/275) > >>

Rox-Rab:

--- Citat: fk_trta93 - 11 Veljača, 2012, 13:18:39 ---da jbt..di si ležajeve uzimao?? :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

--- Citat: danc00 - 10 Veljača, 2012, 23:23:36 ---Di si kupil ležajeve i kad, mislim na ove SKF?

--- Kraj citata ---

nisam uopce isao za tim odakle su, jesu bolji ovi od bugarskih?

inace ovo sam kupio od te-te-jca imao je doma za rezervu,a i bili su mu u oglasu par mjeseci u kompletu sa termogrupom al smo se nekako dogovorili samo da mi njih proda  ;D

MIKSETA:

--- Citat: Rox-Rab - 11 Veljača, 2012, 13:44:44 ---
nisam uopce isao za tim odakle su, jesu bolji ovi od bugarskih?

inace ovo sam kupio od te-te-jca imao je doma za rezervu,a i bili su mu u oglasu par mjeseci u kompletu sa termogrupom al smo se nekako dogovorili samo da mi njih proda  ;D

--- Kraj citata ---
pa navodno da su puno bolji nego bg,nijedan clan nije zadovoljan od bg  :)

Rox-Rab:

--- Citat: MIKSETA - 11 Veljača, 2012, 15:12:39 ---pa navodno da su puno bolji nego bg,nijedan clan nije zadovoljan od bg  :)

--- Kraj citata ---

sad ste me za*ebali kad ste mi to rekli, sad bi ih ostavio za stavit na roxa a za benelija bi uzeo onda te bugarske... :icon_scratch:

danc00:
Ma Mikseta miksa bezveze, sad on zna dal SKF BUgarski ne valjaju, pa nije ta firma od jučer...bilo je govora oko toga i bilo je rečeno da je bilo greška u početku i zbog ne baš stručne ugradnje..

BTW ak sam ih ja stavil u Aeroxa onda moreš i ti  :icon_thumright:  Ak SKF veli da su dobri onda su dobri, bitno ih je dobro ugradit, ni ti Francuski ti nebudu dobri ak ih ne ugradiš kak spada.

Pa no, to sam pital, videl sam i ja te lagere, al zel sam ipak nove iz Bugarske kad sam sve kupoval, a kupil sam sve moguće lagere u bloku. Nek sam mislil da si negdje kod sebe kupil te lagere, da ih možda imaju još na lageru..više komada.

Rox-Rab:
ma kazem ti nisam imao pojma sta kupujem bitno mi je bilo da su novi  ;D

ovi idu na mog roxa a za benelija cu uzet od koya, mozda se bude kroz ovaj tjedan nesto radilo ako uspijem nabavit lezajeve, imam jos posla na plastikama al nekako je hladno vani pa nemam neku volju

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju