Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019

<< < (4/275) > >>

Rox-Rab:
sljedece mi je u planu uzet dr evo i neki frgic 19mm i to bi bilo to za pocetak,ne mislim slagat nikakvu bijesnu makinu jer tu nema kraja

walkay:
Nesto mi nije jasno, ako vec radis styling na skuteru, farbas plastike, kupujes rucice za kocnicu i far... ides na izgled, kako ne mozes posteno oprati taj jebeni skuter, na rami i na felgama imas 10 kg blata  :dontknow:, glavno da su plastike ofarbane!

Brnelic:
svaka čast, samo naprijed.
obožavam roxe. :icon_thumright:
koliko te došlo ovo zadnje svijetlo i red sponge?

pralas:

--- Citat: walkay - 08 Studeni, 2011, 10:28:15 ---Nesto mi nije jasno, ako vec radis styling na skuteru, farbas plastike, kupujes rucice za kocnicu i far... ides na izgled, kako ne mozes posteno oprati taj jebeni skuter, na rami i na felgama imas 10 kg blata  :dontknow:, glavno da su plastike ofarbane!

--- Kraj citata ---
POTPIS
blok,amortizer i vile ko da nikada nisu vidjeli vodu osim kada je padala kiša ::)
malo urednosti i čistoće ne bi falilo...

Rox-Rab:

--- Citat: pralas - 08 Studeni, 2011, 13:17:49 ---POTPIS
blok,amortizer i vile ko da nikada nisu vidjeli vodu osim kada je padala kiša ::)
malo urednosti i čistoće ne bi falilo...

--- Kraj citata ---

tu ste u pravu :)

amortizer se nemoze oprat moram ga jos par puta prec sa nitrom jer kad je kupljen cijeli je bio poprskan nekom plavom bojom

evo na vasu radost kroz tjedan cu kupit ivasola i sredit ga malo  :icon_tongue:

felge ce ic u crno za nekih mjesec dana brzo mi je tehnicki a do tad mi ga se neda rastavljat,sve mislim odjednom krenut farbat ponovno crne plastike i jos neke sitnice

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju