Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019

<< < (255/275) > >>

Matija97:
Nemoras nuzno uzet bas candy,kladim se da postoji neka metalic narancasta ili obicna narancasta pa poslije bacis narancastu perlu i moze vrlo slicno ispast!moj glas ide za tu narancastu ako vec ne zelis bijele felge  :icon_thumright: makar,steta sto onda ta jadna rama ostaje ovak grdo zelena  :icon_tongue:

Rox-Rab:

--- Citat: Matija97 - 16 Svibanj, 2014, 10:50:48 ---Nemoras nuzno uzet bas candy,kladim se da postoji neka metalic narancasta ili obicna narancasta pa poslije bacis narancastu perlu i moze vrlo slicno ispast!moj glas ide za tu narancastu ako vec ne zelis bijele felge  :icon_thumright: makar,steta sto onda ta jadna rama ostaje ovak grdo zelena  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

ko da se rama vidi kad se nabacaju sve plastike....

Matija97:
A uvijek negdje iskoci malo  :toothy3: ma bit ce dobro to samk polakiraj felge u neku normalnu boju i tjt  :icon_thumright:

Rox-Rab:
imam druge felge sa sava sport gumama pa cu njih rijesit kad bude vremena sad imam i drugih obaveza  :icon_thumright:

Rox-Rab:
felge pripremljene, skinuta farba i bacen epoxi prajmer, sutra cu bacit spric kit i ako stignem preksutra ih lairat, moram sutra vidjet koju cu boju prvo uzet :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju