Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019
Matija97:
Nemoras nuzno uzet bas candy,kladim se da postoji neka metalic narancasta ili obicna narancasta pa poslije bacis narancastu perlu i moze vrlo slicno ispast!moj glas ide za tu narancastu ako vec ne zelis bijele felge :icon_thumright: makar,steta sto onda ta jadna rama ostaje ovak grdo zelena :icon_tongue:
Rox-Rab:
--- Citat: Matija97 - 16 Svibanj, 2014, 10:50:48 ---Nemoras nuzno uzet bas candy,kladim se da postoji neka metalic narancasta ili obicna narancasta pa poslije bacis narancastu perlu i moze vrlo slicno ispast!moj glas ide za tu narancastu ako vec ne zelis bijele felge :icon_thumright: makar,steta sto onda ta jadna rama ostaje ovak grdo zelena :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
ko da se rama vidi kad se nabacaju sve plastike....
Matija97:
A uvijek negdje iskoci malo :toothy3: ma bit ce dobro to samk polakiraj felge u neku normalnu boju i tjt :icon_thumright:
Rox-Rab:
imam druge felge sa sava sport gumama pa cu njih rijesit kad bude vremena sad imam i drugih obaveza :icon_thumright:
Rox-Rab:
felge pripremljene, skinuta farba i bacen epoxi prajmer, sutra cu bacit spric kit i ako stignem preksutra ih lairat, moram sutra vidjet koju cu boju prvo uzet :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju