Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019
danc00:
--- Citat: Rox-Rab - 27 Travanj, 2014, 23:33:30 ---ovo prije je sve bio fuš jer nisam imao ni alata ni znanja :)
plastike idu u plavu, felge zelene, imam jos jedne felge pa mozda one budu u nekoj drugoj boji vidjet cu jos, za pocetak ce ovako bit :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
Ajde nam to malo pojasni pa da ne radimo tvoje greške :icon_thumright:
Pametni uče iz grešaka drugih, a bedaki iz svojih...pa napiši par pametnih!
Rox-Rab:
mozes ti bit pametan al ti neke stvari ne vrijede bez prakse :)
prvo ide teorija pa praksa a kod mene nekad zna prie praksa kojom zaj****,pa teorija pa praksom ispravim ;D
danc00:
Pa zato te i pitam, jer znam da si pocel od nule, i da si lakiral sve i svakak, a sad ovo zadnje izgleda odlicno, pa je ocito da si se naucil...naravno da je dobro znat teoriju, ali primit se necega i napravit kak treba je daleko od teorije, za to trebaju ruke.
Mene zanima se da napravit posel doma sa 25l komp i osrednjom spricom, jel trebam za komp kupovat odmascivac...zapravo kad pocnem sa svojim projektom cu se javit i pitat.
Al ovo tvoje barem prek slika odlicno izgleda, a slike su fala Bogu velike ;)
Sent from my LG-E975 using Tapatalk
Rox-Rab:
Dovoljan je i 24l za male stvari,sprica ne mora bit profi al ne smije bacat bezveze nego ujednaceno,na 3 bara ja spricam,kad se kompresor puni trebalo bi stat sa radom da se topli zrak u njemu slegne tako sam citao po netu i spricat 2-3 ruke obavezno i pauza između spricanja po 10 min
gokiSP:
Znači 2K, to su boje koje već imaju lak u sebi i dodaješ samo utvrđivač i razrijeđivač. Vrijeme sušenja je relativno pošto ovisi o kojem se utvrđivaču i razrijeđivaču radi kao i koja je temperatura zraka prilikom lakiranja. Tko god nešto pokušava, neka ne bude škrt dati 20 kn za antisilicon jer ako nije dobro odmašćeno kad tad se to obije o glavu, a obrisati nitrom nije dovoljno.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju