Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019

<< < (231/275) > >>

Rox-Rab:
danas sam probao sa 5.5 rolicama ali i dalje kao da su malo preteske, moram prvo dobro stegnut top za nosac jer je trenutno stavljena selna improvizorno pa kad ga zavrtim od vibracija selna samo padne onda me strah da ne pukne na grani gore od vibracija

ima razlike u ubrzanju i to velike naspram serijskog ali tek poslje 8k rpm, ono struganje i dalje me nervira na 7000rpm neznam vise sta da napravim u vezi toga, najradije sve prodao u PM :)

Rox-Rab:
stigli some parts danas pa je bila i montaza

s6 usis sa karbonskim lamelicama
malossi kevlar remen
klizači za sr-a
spužva bob
reparacijski set za vodenu kad rikne da imam u rezervi

stavljeni su usis i remen, nisam bio na test voznji jer je otkriven jedan drugi problem :)

sto se tice remena primijetio sam jednu malu sitnicu, neznam jel bitna al eto mozda i je  :toothy3:

- visina zubaca malossi remena naspram mf kevlara je manja za 1.2mm i cini mi se da bolje lezi na bolcni i iza je vise na rubu polutki

posto se nisam bio provozit ne mogu nista ni rec dal ima razlike za sad al bit ce ovih dana

problem koji sam uocio je da mi je pukao nosac prednje maske neznam ni sam kako, ali koliko sam vidio tamo di se to odlomilo je vec poprimilo ruzine znaci da je to duze vrijeme vec tako :)

preksutra slijedi varenje i onda cijeloga sklapam napokon

ostao je serijski auspuh dok ne uleti neki zx ili nesto slicno

ljubo46:
i ti odusto od mf kevlara?
budem i ja uzeo malossi baš me zanima razlika između ta dva remena...

Rox-Rab:
promijenio sam 3 pa sam sad odlucio probat malossi da vidim ima li razlike

MarinM:
Jesi probo vozit, ima li kakve razlike s usisom na gas ili nesto?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju