Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019

<< < (229/275) > >>

Rox-Rab:
kuzim nesto  :icon_thumright:

nomad:

--- Citat: Mikac21 - 12 Listopad, 2013, 18:41:52 ---Za airbox najbolje w7,najmanju potrosnju imas,na drugi zub prema siromasnijem.. ja sam seb skinio onu lulicu,znaci otvorena rupa i red sponge,saraf odvrnut na jedan ipo krug,dizna mi je 88.na dr.evo mislim da je 82 taraba...boja mi je i na pola i na punom gasu super...ma 19 je zakon,preporod dobije skuco  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:  takav isti setup sam i ja imao na BS verziji i mila majka, iako ga nisam dugo vozio , pa nisam gledao potrosnju.
za dr.evo 82-84 sasvim dovoljno.

Vidim da vise nece biti moderno stavljat 17-icu na base  :laughing7:, jos da je imao taj karb na streetrace vozio bi se jos uvijek.

Josip:

--- Citat: nomad - 13 Listopad, 2013, 10:32:09 ---Vidim da vise nece biti moderno stavljat 17-icu na base  :laughing7:, jos da je imao taj karb na streetrace vozio bi se jos uvijek.

--- Kraj citata ---

od kada sam ja to govorio da na streetrace ide minimalno 19, a i na ostalim base kitevima se dobro osjeti razlika

mislili ste da pricam gluposti i slusali ono sto ste zeljeli cut, a ne pravu istinu  :icon_tongue:

Grale:

--- Citat: Josip - 13 Listopad, 2013, 11:02:18 ---
od kada sam ja to govorio da na streetrace ide minimalno 19, a i na ostalim base kitevima se dobro osjeti razlika

mislili ste da pricam gluposti i slusali ono sto ste zeljeli cut, a ne pravu istinu  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
Jogurt je reko da može to ić i na 12-ici, pa reko njega će slušat rađe :dontknow: :laughing7:

Rox-Rab:
Danas sam opet nesto malo cackao jer je lijepo vrijeme i slobodan popodne :)

Stavio sam džianeli nrx i rolice 5.3gr na 19 karb, kroz ubrzanje se vrti na 9500 a u krajnjoj 9600

mislim da na ovom nrx-u treba gađat oko 9300 jer se dere ko da ce se raspast :P

preksutra cu probat sa jos mrvicu tezim rolicama pa sta bude iako nisam primijetio neku veliku razliku između serijskog spuha i nrx-a osim sta se ovaj malo vise vrti i sta mi je malo propisala vodena  :toothy3:

ako ne bude neke razlike vracat serijskog i bok  :icon_thumright:

svijecica nije onakve boje ko kad sam je skinuo jer nisam odmah slikao nego nakon nekih pol sata, uglavnom bila je jos vise smeđa, 10x bolja nego na 17.5

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju