Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019

<< < (224/275) > >>

ljubo46:
I kolega kak si zadovoljan s Dr.Evom, koliko si km presao, jel
si sta rijesio po pitanju polutke?

Rox-Rab:

--- Citat: ljubo46 - 21 Kolovoz, 2013, 16:44:52 ---I kolega kak si zadovoljan s Dr.Evom, koliko si km presao, jel
si sta rijesio po pitanju polutke?

--- Kraj citata ---

tek sad vidim poruku :P

kit je dobar, ali nakon streetracea ovo je puno slabije ali ide, za sad sam presao oko 1100km i nisam imao problema

onu polutku sta mi nije pasala sam vratio i umjesto nje uzeo s6 r/t zvono koje bi mi sutra trebalo doc

kad zavrsim sezonu onda cu na njega stavit dell 19 karb i gianelli nrx rezu da bude barem malo jaci nego sad ( za karb sam uzeo AN atomizer kao sto ste mi rekli i imam set dizni za stelanje)

i dalje imam onaj iritantni zvuk na 7000rpm kao neko struganje metala u zadnjem dijelu bloka ali nisam uspio saznat do cega je ( mijenjao sam zvono,polutke,remen,kvacilo,centralni, poklopac getribe, cijelu getribu ali i dalje melje pa sam se pomirio s tim da melje dok ne krepa pa cu onda znat do cega je)

kad stavim karb i spuh na koliko da gađam okretaje u krajnjoj?  imam one stelajuce rolice da si skratim muke kupovinom setova rolica   ;D

ljubo46:
9500 ga vrti nemoj ici dalje od toga
E a taj metalni zvuk provjeri onaj zupcanik od sistema kurble ondaj sto
izlazi van kad kurblas jer on hoce dodirivat krunu na radilici
Pogotovo ak nemas onaj papirnati digtung izmedu dekla
i bloka pa ti je blize
To sam skuzio kod sebe.
Jer stage6 variomat ima bolcnu duzu za 1mm od originala  i jos nek stavis podlosku sve se tj remenica pomakne dosta prema van

Rocky:
kod mene zvecka onaj veliki zupčanik od kvačila onog kaj pokreče radilicu, iza variomata i ima dost lufta, jel to tak normalno ??  al ovako inaće ne smeta ničemu pali normalno i vozi, samo zvecka :/

Rox-Rab:
brtvu imam a i probao sam đir bez dekla pa isto melje  :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju