Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox story by Rox-Rab update 05.03.2019
cvele60:
--- Citat: nomad - 23 Srpanj, 2013, 20:55:22 ---to moze pomoci, ali blowback ne rijesava, nista bez businga koji je za AU atomiser.
--- Kraj citata ---
Sve se resava kompletnom zamenom,znaci AU + odgovarajuci rasprsivac sa oznakom 9655 ali i ovako se problem resava bar 80%...osetio sam cujno poboljsanje odmah po paljenju a i kasnije u voznji...
Mikac21:
e vidis,,,bas se meni to desava na 19ici na malim otvorima gasa dok je hlada....full trokira i dimi jako...bit ce da i ja imam onda taj sa rupicama atomizer...jer znas Cvele koji je atomizer u Dell 19PHBG BS???
nomad:
--- Citat: Mikac21 - 23 Srpanj, 2013, 23:50:27 ---e vidis,,,bas se meni to desava na 19ici na malim otvorima gasa dok je hlada....full trokira i dimi jako...bit ce da i ja imam onda taj sa rupicama atomizer...jer znas Cvele koji je atomizer u Dell 19PHBG BS???
--- Kraj citata ---
ako imas BS verziju onda nemas taj sa rupicama,osim ako nije kemijano po karbu, to mozes vidjet da samo izvadis klipic i pogledas kakav je busing.
http://www.mopedarmy.com/mediawiki/images/3/3f/PHBG_atmomizers.jpg
lijevi je ovaj sa sesiricem taj ide za AU atomiser , desni je za AN
Mikac21:
ok...onda neznam sto trokira tolko luđak..morat cu malo zrak otvoriti...a dam i pustim gas bas mi fino padnu okretaji...
Marekk:
--- Citat: Mikac21 - 24 Srpanj, 2013, 18:30:16 ---ok...onda neznam sto trokira tolko luđak..morat cu malo zrak otvoriti...a dam i pustim gas bas mi fino padnu okretaji...
--- Kraj citata ---
meni isto trokira iz niskih (prva 1/4 gasa) bilo hladni ili topli. Al čisto malo, probaval i klipić 50, i iglu skroz spuštenu i diznu 78, a on i dalje trokira, ali čisto lagano, skoro niš, no smeta me.
A vozim na otovorneom airboxu, 19BD, W7,dizna 82, igla na drugom zubu odozgo, i sve lijepo funkcionira osim unutar prvih 1/4 gasa
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju