Općenito > Oprema
Pomoc oko kacige
caba:
daj te ljudi pisite!!slj tjedan kupujem kacigu a neznam koju
Doomsday:
'ebate, to je ka da pitaš koje donje rublje ćeš kupit, bokse ili nešto drugo... :laughing7:
Sve je već rečeno X puta na ovom podforumu, koristi funkciju pretraživanja... :dontknow:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?action=search2;params=YWR2YW5jZWR8J3wxfCJ8YnJkfCd8NXwifHNob3dfY29tcGxldGV8J3x8InxzdWJqZWN0X29ubHl8J3x8Inxzb3J0X2RpcnwnfGRlc2N8Inxzb3J0fCd8cmVsZXZhbmNlfCJ8c2VhcmNofCd8a2FjaWdh;start=0
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?action=search2;params=YWR2YW5jZWR8J3wxfCJ8YnJkfCd8NXwifHNob3dfY29tcGxldGV8J3x8InxzdWJqZWN0X29ubHl8J3x8Inxzb3J0X2RpcnwnfGRlc2N8Inxzb3J0fCd8cmVsZXZhbmNlfCJ8c2VhcmNofCd8a2FjaWdh;start=30
Ja bi u tom cjenovnom razredu gleda Nolan N84... :frajer:
Ali, kako je već rečeno XYZ puta, izgled i sve ostalo na stranu, kaciga mora 'sjest' pravilno... :binkybaby:
Kad ljudi kupuju prvu kacigu, obično kupe preveliku... Jer je nova, mora malo teže sjedat, možda stiskat na obrazima, ali nesmi žuljat na čelu... U pravilu, pogledaj i ako stiska di ima debelu podstavu, tu će se formirat... Ako nema, neće, i mala je... A ima i ogromnih razlika u kalupima... Ja san greškom prvu kupija pogrešan, pa je broj bija XXL jer manji nije moga radi brade... Sad znan bolje, pa mi je kaciga moj broj, a to je L i sve je silo OK... :glasses9:
Kaciga se nesmi moć puno micat na glavi, a ni u ludilu se nesmi, ni pod ogromnom silom, moć skinit sa glave kad je vezana... :nono:
A sve ovo drugo je udobnost i šminka... ZAto san ja za Nolan N84... Dobra firma, pristojna kaciga, ispod 2000 kn, a ima sve šta đaku triba, vanjski sunčani polu-vizir, ala pinlock zaštita od magljenja, nastavak za ispod brade da ne puše, periva unutrašnjost... :icon_thumright:
IZd:
Slažem se s Doomsday-om, Nolan N84 :icon_thumright:
3alfa3:
Svoju Nolan N84 i dodatni tamni vizir sam prosle godine platio 1370 kuna za gotovinu.
SlowRider:
Musil vam prodaje nove kacige iz propalog Ing-Karta u 50% cijene.
Primjetio sam marke LEM i MT
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju