Tehnički kutak > Garaža

MOJ BAOTIAN i SPEEDY

<< < (20/73) > >>

baotian 1996:
Ok hvala puno

Zokaaa:
dihtung na deklu ti ajmo rec nije toliko bitan, ja sam napravio 5000km bez njega i vecina novijih kineza sto su mi dolazila na servis ga uopce nisu imali.

ziloryder:

--- Citat: Zokaaa - 21 Studeni, 2011, 01:32:08 ---dihtung na deklu ti ajmo rec nije toliko bitan, ja sam napravio 5000km bez njega i vecina novijih kineza sto su mi dolazila na servis ga uopce nisu imali.

--- Kraj citata ---

A je bitan je ako oces imat tip-top skuter meni recimo zvoni, ili klapa nez kako da to opisem deklo od blok kad nema brtve  :icon_scratch:

baotian 1996:
I meni ko da malo zvoni ali sredit cemo to mi ako mi obaj decko sa foruma posalje  danas sam ga malo vozio bez auspuha 20m a susjedi odma izasli iz kuce i oni gledaju napravio sam koju sliku ali nisu bas nes budem ih valjda stavio sutra

baotian 1996:
Nema jos slika ali ce ih bit skuter jucer ponovno slozen, posto sam do sad vani slagao skut postalo je prehladno i skut je sastavljan u kotlovnici i slike nisu bas ne ali ce bit a mozda i video  vidjet cu sutra a skuter sada barem kako se meni cini ide ljepse popravljeni su nosaci zadnjeg svjetla i jos neke sitnice ali onaj decko nikako da posalje djelove pa nemogu slozit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju