Tehnički kutak > Garaža

MOJ BAOTIAN i SPEEDY

<< < (2/73) > >>

baotian 1996:

--- Citat: Go-Go RUNNER - 06 Studeni, 2011, 20:01:11 ---2010 ali kao da je 2003  ;D sajla pukla na 3. km  ;D Inace ima zanimljivu boju, zasto je kompletan farban?

--- Kraj citata ---
kompletno je farben jer je par puta padano sa njega i imao sam prvi dan sudar zaletio se u auto :'( pa mi se nije isplatilo kupovat nove plastike nego sam uzeo od susjeda cjele izgrebane

road_runner:
ma nebu ti bolje vukel ak nebuš naštelal karb i puno ti bu trošil, a i zvuk ti bude dosadil ubrzo.
pa nabavi negdi sajlu nije to neka investicija. sredi sic...nije neki sexy  :D

baotian 1996:

--- Citat: Grale - 06 Studeni, 2011, 19:59:19 ---čemu gljiva?i vrati ovaj blatobran napred ružno izgleda bez njega a i moraš ga imat.a dugo ti je kmh sajla radila...svega 3 km... :headbang:

--- Kraj citata ---
blatobran je vracen  i puno ljepse izgleda sa njim

neznam mozda se i vidi na slici da mi je vilica polamana pa kad negdje malo cocnem struže mi po plastiki i da sutra idem po jos jedne felge koje se boje u istu boju ko i motor ali sam danas imao mali peh pa sam ponovo postrugao ljevu stranu tak da ce i to trebati ponovno farbat , kmh sajla dolazi u utorak pa da vidim kako uopce ide motor neznam ni kakvo mu je ubrzanje

baotian 1996:

--- Citat: road_runner - 06 Studeni, 2011, 20:08:27 ---ma nebu ti bolje vukel ak nebuš naštelal karb i puno ti bu trošil, a i zvuk ti bude dosadil ubrzo.
pa nabavi negdi sajlu nije to neka investicija. sredi sic...nije neki sexy  :D

--- Kraj citata ---
neznam dali da kupim novi sic ili .... ima rupu 2x2 cm

Grale:
a kaj misliš kakvo bu ubrzanje...a gle kaj se zajebavaš sa skuterom ako nemaš ni vozačku,to je moj sud ako je ovaj 1996 iz nicka tvoje godište...znači odma prvi dan si roknul u auto i starci ti još dozvoljavaju da ga voziš bez vozačke?!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju