Tehnički kutak > Garaža
MOJ BAOTIAN i SPEEDY
[R]UNNE[R]:
.
ziloryder:
--- Citat: anabellas - 16 Prosinac, 2012, 13:56:48 ---i racunam na to da taj kit za 250 kn (koji ni ne postoji :/ ) moze prijeci dobrih 40 kilometara prije nego zacvika!
--- Kraj citata ---
jel ti sta znaci da se vozim evo vec 3.000 km jucer izbrojilo sa kitom bez ikakvih problema :dontknow:
Ide sada sa dvojicom bolje nego prije s jednim, uz uzbrdice i ostalo!! Nepricaj nebuloze, i sta malome ispireš mozak, i ti prvi motor sigurno nisi imao kawasaki ninju ......Neka se uči ako sta i pokvari djelovi su mukte :icon_thumright:
anabellas:
skuter ja za omjer cjene/dobivenog odličan za one kojima netreba skuter za divljanje eto tu si sve reko :)
anabellas:
pa inace prvi skuter koji sam imao i je bio BAOTIAN , i dopizdilo mi se vozit jer dijelovi samo sto ne ispadaju u voznji sa njega
kkihalic:
--- Citat: anabellas - 16 Prosinac, 2012, 13:56:48 ---i racunam na to da taj kit za 250 kn (koji ni ne postoji :/ ) moze prijeci dobrih 40 kilometara prije nego zacvika!
--- Kraj citata ---
a baš si seljačina , odi na ebay , odi na scooterpartsmania pa pogledaj i tamo , ja sam imao taj kit na dostavnom skuteru i radio dnevno 100+ kilometara tako da neće cviknut za 40 kilometri , to što si ti navikao da ti je ispod guzice gilerica ili tako nešto nemora značiti da kinez ne valja...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju