Tehnički kutak > Garaža
MOJ BAOTIAN i SPEEDY
baotian 1996:
--- Citat: kkihalic - 05 Siječanj, 2012, 19:47:15 ---super , i to kaj zokaa kaže nemoj se vozat tak ni po kiši ni blatu jer gljivu budeš sj#bo...tj. mašinu al oke...stavi gljivu ispod undertaila ako si ga napravio i onda si miran..
--- Kraj citata ---
gljiva ce ic ispod underteila samo ga treba dovrsit :icon_thumright:
ziloryder:
Pa sta ce mu rega po ovim šumarcima :toothy12:
Da i ja sam bas htio pitat za gljivu daj poslikaj gljivu, i mozes dok ne zavrsis undertail stavis komad necega izmedju onog malog blatobrancica i gljive da ne baca blato prema gljivi ako me razumijes o cemu govorim :icon_thumright:
kkihalic:
sam se ti tak vozaj i izazivaj vraga..napravi taj undertail i onda se vozi :headbang:
baotian 1996:
--- Citat: kkihalic - 06 Siječanj, 2012, 01:28:22 ---sam se ti tak vozaj i izazivaj vraga..napravi taj undertail i onda se vozi :headbang:
--- Kraj citata ---
i doslo je do vraga nisam stavio distancer i kada sica mi je potrgala gljivu(one plastikice koje drze da ne ispadne spuzva van sad cu to morat nekak poljepit do onda je vracen serijski airbox nisam vjeroval kolko je skuter zivahniji sa gljivom
Brnelic:
--- Citat: baotian 1996 - 05 Siječanj, 2012, 16:52:21 ---Jos malo pa ce i tablica doc u 6 mjesecu cu ic na registraciju :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
to je malo? ???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju