Tehnički kutak > Garaža

MOJ BAOTIAN i SPEEDY

<< < (38/73) > >>

Zokaaa:
 :toothy12:

Moja preporuka
Vozi se dok ne skupiš lovu za kit, sad ce ti Bozic pa valjd ces ubost koju kunu :D pa onda planiraj nešta. Ovako si možeš napravit samo sranje nije serijski box tu tek toliko ga da ima, služi on nečemu, a gljivu uštelat kak spada je hebanje u mozak, a dobiješ samo dublji zvuk i vecu potrošnju. Naravno i sranja sa prljavštinom, kišom i svemu sličnom.

kkihalic:
a gle zokaa čak dok stavi kit onda si već i može misliti na gljivu...jer ja dok sam kit imo stavio sam si gljivu i imo je dost bolji start...življi je bio...a ovo za kišu , imo sam undertail i strpo gljivu skroz gore odozada , pa sam se mogao vozit i dok je kiša padala tam nije niš bilo mokro...

steeef:
za kit se more preradit seriski airbox i stavit protočnija spužva..dobil bude malo dublji zvuk i bolje mu bude sjelo nego neke žičane gljivice za par kn.

kkihalic:
ja si budem stavio polini neku sa spužvom nutra...mislim da će bit bolja od bilokakve žičane , a i od filtera jer mi je odvatna ona kutija  :angry7:

chupa206:

--- Citat: kkihalic - 16 Prosinac, 2011, 11:26:12 ---ja si budem stavio polini neku sa spužvom nutra...mislim da će bit bolja od bilokakve žičane , a i od filtera jer mi je odvatna ona kutija  :angry7:

--- Kraj citata ---

trebalo bi probati pripasati airbox s nekog drugog skutera, premda mi ne pada na pamet s kojeg... vidim bilo je dosta riječi o gljivi ali nebi ti to preporučil :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju