Tehnički kutak > Garaža

MOJ BAOTIAN i SPEEDY

<< < (36/73) > >>

baotian 1996:

--- Citat: kkihalic - 14 Prosinac, 2011, 23:11:57 ---ako i dalje onda tak troši onda pogledaj filter zraka..pročisti malo i tak..a i možeš svjećicu promjenit ako ima puno kilometara i još pogotovo ako je ona kineska glupa  :angry7:

--- Kraj citata ---
dali bi to moglo biti zbog spuzve u filteru ja sam izvadil onu orginalnu i stavil onu od mape

kkihalic:
hmm...pa protočnija je , al sad da ti tolko troši zbog toga , neznam...vrati ono natrag staro pa vidi..

ziloryder:

--- Citat: kkihalic - 14 Prosinac, 2011, 23:19:08 ---hmm...pa protočnija je , al sad da ti tolko troši zbog toga , neznam...vrati ono natrag staro pa vidi..

--- Kraj citata ---

Nemoj stavljat od nape! ja sam je imao 2 dana i zagusila mi skuter skroz poslije  :dontknow: nemoj kemijat gluposti, vracaj filter originalni i usisaj ga usisivacem i propusi na kompresor i teraj..ma mozda si se zaj#bo nemoze tolko trosit! jesi se vozio po uzbrdicama ful gasom i to
???

baotian 1996:

--- Citat: ziloryder - 15 Prosinac, 2011, 13:54:32 ---Nemoj stavljat od nape! ja sam je imao 2 dana i zagusila mi skuter skroz poslije  :dontknow: nemoj kemijat gluposti, vracaj filter originalni i usisaj ga usisivacem i propusi na kompresor i teraj..ma mozda si se zaj#bo nemoze tolko trosit! jesi se vozio po uzbrdicama ful gasom i to
???

--- Kraj citata ---
ja stalno drzim ful gas jer ili je stalno uzbrdica ili ljepa ravnica :dontknow:

Zokaaa:
Šta drkaš bezveze.
Stavi originalni filter. Shvati imaš serijala skuter i nema tu šta drkat i kemijat jer češ napravit samo sranje, a vidim na dobrom si putu  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju