Tehnički kutak > Garaža
MOJ BAOTIAN i SPEEDY
Go-Go RUNNER:
Budi zadovoljan :icon_thumright: Ne kupuj nikakve gljive, vjeruj mi da ti to ne treba...
animatrix:
prijatelju je na 80 na satu bilo 65 po gps-u sa serijskom prednjom gumom.. iako variraju po preciznosti, racunaj minimalno 10kmh da vise pokazuje.
ZASTO svi kupujete gljive? jesi mjerio koliki ti je promjer ulaza na airboxu? ako povadis te neke restrikcije airbox je dovoljan i za 80cc realnih, a ne serijalu
baotian 1996:
Gljivu cu kupit jer ocu da se cuje vise me niko nece odgovorit jer sam i dizne vec kupio a neda mi se kupovati auspuh a neka trosi vise to mi takoder nije problem i da vas pitam dali steti skuteru ako ja tocim 98 a ne 95 ?
animatrix:
samo ce ti tulit i ici ce isto kao i prije.. btw, kad si vec batinas, odi na projekte i potrazi temu u vezi tuninga marijeve (mmario73) batine, on je sa 50cc izvukao dosta finu maksimalnu samo stelanjem postojecih komponenti motora
IvanRox:
--- Citat: baotian 1996 - 04 Prosinac, 2011, 17:00:42 ---Gljivu cu kupit jer ocu da se cuje vise me niko nece odgovorit jer sam i dizne vec kupio a neda mi se kupovati auspuh a neka trosi vise to mi takoder nije problem i da vas pitam dali steti skuteru ako ja tocim 98 a ne 95 ?
--- Kraj citata ---
i stas dobit sa gljivom. Zvuk . radije kupi kit 250 kn iili kolko je vec
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju