Tehnički kutak > Garaža

Peugeot speedfight -ivanzd

<< < (23/28) > >>

B.E.R.O.:

--- Citat: Johnny iber - 04 Ožujak, 2012, 13:51:23 ---
Vidim da se decki raspisali o kuci pa cu i ja rec koju "pametnu"
- to je prava gajba za tulum nesto tipa Americka Pita  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Da ono tipa "masovna karacina" !!!
 :laughing7: :laughing7:

Da skini naljepnicu od registracije pa imas registraciju sta ce ti jos i naljepnica!!!
 ;D

ivanzd:
Znaci kad se vec o skuteru nemozete raspricat onda se raspricate o kuci  :toothy10: :toothy10:

Ma ta naljepnica stoji tu od kad sam kupio skuter,1. dan je odmah isao na regu i tamo oni zaljepili,mene uopće nije bilo brige gdje će jer sam bio zadivljen skuterom  ,i odonda se uvik na isto misto lijepi.  :icon_thumright:

B.E.R.O.:
Speedfight kao speedfight svaki je lijep.  :dontknow:
Ovaj auspuh na tvoju boju skutera je sjeo jako lijepo.
Imam jedan prijedlog ako bas hoces sta mozes napraviti a izgledat ce jako lijepo.
Stavi mu bijele trakice na felge.
 :icon_thumright:

ivan_speedy:

--- Citat: ivanzd - 04 Ožujak, 2012, 18:16:46 ---Znaci kad se vec o skuteru nemozete raspricat onda se raspricate o kuci  :toothy10: :toothy10:

Ma ta naljepnica stoji tu od kad sam kupio skuter,1. dan je odmah isao na regu i tamo oni zaljepili,mene uopće nije bilo brige gdje će jer sam bio zadivljen skuterom  ,i odonda se uvik na isto misto lijepi.  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Sad samo prije nego ces ic na tehnicki sam si skini tu naljepnicu,da ne budes ko ja,meni su oni skidali i pogrebali plastiku,al ne vidi se jako,ali nije uredu od njih  :dontknow:

ivanzd:

--- Citat: B.E.R.O. - 04 Ožujak, 2012, 18:25:11 ---Speedfight kao speedfight svaki je lijep.  :dontknow:
Ovaj auspuh na tvoju boju skutera je sjeo jako lijepo.
Imam jedan prijedlog ako bas hoces sta mozes napraviti a izgledat ce jako lijepo.
Stavi mu bijele trakice na felge.
 :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Slazem se bero. Vec sam ja bio kupio te trakice,provao ljepiti,al to su bile neke false i nisu se htijele vrtit oko kola ako me razumjes sto ti hocu rec. Bilo u traci 10m -15 kn(onda se cudim zasto ne valja)

--- Citat: ivan_speedy - 04 Ožujak, 2012, 18:34:18 ---Sad samo prije nego ces ic na tehnicki sam si skini tu naljepnicu,da ne budes ko ja,meni su oni skidali i pogrebali plastiku,al ne vidi se jako,ali nije uredu od njih  :dontknow:  
--- Kraj citata ---
OK  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju