Tehnički kutak > Tuning skutera
Speedfight karburator
radomir.g:
--- Citat: pralas - 08 Studeni, 2011, 13:44:00 ---treba to bolje ici s obzirom da je to jaci midrace kit...
0-80-8sec je ok ali ne za ovaj setup...
uzmi u obzir da minarelli AC sa yasuni r,mhr replicom i 19 karbom ide 8 sec 0-80...
--- Kraj citata ---
Po GPS-u.. Ima 6-6,5sec do 80 po fabrickom satu :icon_thumright:
Ide Fight prva liga. Za vecu krajnju produzi prenos. Ona Polini sekundar je pun pogodak za taj setup.
pralas:
--- Citat: radomir.g - 08 Studeni, 2011, 13:48:44 ---Po GPS-u.. Ima 6-6,5sec do 80 po fabrickom satu :icon_thumright:
Ide Fight prva liga. Za vecu krajnju produzi prenos. Ona Polini sekundar je pun pogodak za taj setup.
--- Kraj citata ---
imas pravo,sad tek vidim da je to onaj sat koji je tocan...
onda je ovo u redu jer sam ga ja usporedivao sa minareliem koji ide 0-80 sec ali po satu koji laze :icon_thumright:
BlackNaranča:
cek ti imas sport pro u opisu a ovo na videu je racing?
Ja imam racing sa TP nardo sa mina preraden za pezo i vrti mi vise okretaja od tvog , po zvuku sigurno. Ubrzava mi slicno nesto, iako mi proklizava dosta i trebam prijenos nastelat.
glavas:
Promenio sam cilindar sada je Stage6 Racing.
BlackNaranča:
--- Citat: radomir.g - 08 Studeni, 2011, 13:48:44 ---Po GPS-u.. Ima 6-6,5sec do 80 po fabrickom satu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ja sam mislio stavljat uskoro primar + sekundar polinijev sto prodaju na scooter-attack. Mi treba obadvoje ili dosta da samo da sekundar stavim?
Smanjuje ubrzanje predpostavljam ali povecava krajnju znatno?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju